drag yarışları

mdellal hocam ınsallah bı bmw alırsın. sanada yakısır haa

pazar günü herşey çok güzeldi gercekten.yarışlara değil ama yarış arkası organizasyona aydınlılar reklendirdi sanırım..tıgra bizim müşterimiz gercekten güzel araç.hele bide aydınlı şahinlerin drift i vardı izlemeye değer yürek hoplattı.fotolar güzel çıkmış eline sağlık kardeşim

csener' Alıntı:
eline sağlık eren Biliosun istanbuldaydım yeni geldim kötü denk geldi neyse bi dahaki yarışa beraber gideriz inş. :):):)

tamam kardeşim izmirli sizsiniz at bi msj 20 dakika sonra ordayım...:p

setapxxx' Alıntı:
pazar günü herşey çok güzeldi gercekten.yarışlara değil ama yarış arkası organizasyona aydınlılar reklendirdi sanırım..tıgra bizim müşterimiz gercekten güzel araç.hele bide aydınlı şahinlerin drift i vardı izlemeye değer yürek hoplattı.fotolar güzel çıkmış eline sağlık kardeşim

abi zaten kalabalıktan yarışları izleyemedik bizde bari arka plandaki arabalara bakalım dedik...

ekselans0001' Alıntı:
murat hocam harbi bmw çok pis açmış seni :D:D:D Eee fotoyu çeken kim
:p

pis açmış :D:D:D:D:D:D:kop:

Corsa_N' Alıntı:
mdellal vbmenu_register("postmenu_163012", true);
Platinum Üye
stars_5.gif

[URL="http://www.opelim.net/forums/image.php?u=626&dateline=1172952920"]http://www.opelim.net/forums/image.php?u=626&dateline=1172952920[/URL]

Otomobil: Opel Astra Njoy 2004 astradan geçemiyoruz heralde hayırlı olsun yeni araba...
Sağol ama bu sadece bi şakaydı :) kusura bakmayın arkadaşlar hani bi laf var ya ''aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış'' benimki de o hesap işte :D yoksa ben kiiim BMW almak kiiiiim :( ayrıca mesajındaki diğer şeylerden bişey anlamadım ...

mdellal' Alıntı:
Sağol ama bu sadece bi şakaydı :) kusura bakmayın arkadaşlar hani bi laf var ya ''aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış'' benimki de o hesap işte :D yoksa ben kiiim BMW almak kiiiiim :( ayrıca mesajındaki diğer şeylerden bişey anlamadım ...
olur mu hiç Murat abi alırsın bi gün belli mi olur ;) :):) ayrıca birbirinize çok yakışmışsınız :D:D:D

csener' Alıntı:
olur mu hiç Murat abi alırsın bi gün belli mi olur ;) :):) ayrıca birbirinize çok yakışmışsınız :D:D:D
Allah razı olsun darısı başınıza artık ... :)

Geri