DTP'den AHLAKSIZ iftira!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan whiteman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

whiteman

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
DTP yaptığı yorumlarla sürekli gerilimi tırmandırıyor. Şimdi de TSK'ya iftira attı. Hemde nasıl...
Mardin Nusaybin'de dün DTP'nin düzenlediği ve yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı "Barış ve Kardeşlik" mitingi, terör örgütü PKK ve terörist Abdullah Öcalan'a destek gösterisine dönüştü.

DTP eşbaşkanı Emine Ayna 8 askerin kendileri tarafından alınmasa devlet tarafından öldürüleceğini öne sürdü.

Miting sırasında sık sık Kürtçe "Yaşasın Apo", "Nusaybin Ovası, Apocular Yuvası" sloganları atılırken, eski DEP milletvekili Selim Sadak sözlerine "Başta Öcalan olmak üzere tüm cezaevlerindekileri selamlıyorum" diye başladı.

DTP milletvekili İbrahim Binici de Kürtçe yaptığı konuşmada, Başbakan Erdoğan'ın "75 Kürt kökenli milletvekilimiz var" sözlerine atıfta bulundu. Binici "O 75 Kürt milletvekili ihanet içerisindedir. Boğulmaya gelince, biz kartalız, kimse bizi boğamaz" diye konuştu.

DTP eş başkanı Mardin Milettvekili Emine Ayna ise çirkin bir iddiada bulundu. Ayna PPK tarafından kaçırılan 8 askerin kendileri tarafından kurtarılmasa, devlet tarafından öldürüleceğini öne sürdü. Ayna "Biz zaten alacaktık. Öldürüp bir kenara atacaklardı. 'Öldürdüler' diyeceklerdi. Biz o yüzden kendimizi ortaya attık" diye konuştu.

changeTarget(document.getElementById("news_content"))

Bunlar neye güveniyor anlayamıyorum.Ne söylerlerse söylesinler ses çıkarılmayıp pasif kalınmasına olabilir mi?

Bu adamlar halen yaşıyorsa,bu devlette bunları yaşatıyorsa ben böyle devletede böyle kanunada böyle işede..................................................................................

hala bişey yapan yok
ağzını açıp cevap veren bile yok....
benim ödediğim vergilerle bu şerefsizlere maaş ödeniyor ya, yazıklar olsun...

Bunlar iyice azıttılar niye ağızlarının payı verilmiyor bu memlekette bir sürü parti kapatıldı niye bi DTP kapatılmıyor türbanlı diye merve kavakçı milletvekilliği sonlandırıldı niye bu vatan hainlerinin milletvekilliği sonlandırılıp dokunulmazlıkları kaldırılmıyor anlam veremiyorum.

her gün televizyonda izliyoruz şunları bi kaşık suda boğasım var

adamları taktir etmek lazım arkadaşlar bu saatten sonra kızmaya gerek yok

Zamanında TBMM'de bir takım (yazmak istemiyorum) hainlikler yaptılar ve akabinde milletvekilleri düştü, yargılandılar ve yattılar,şimdi neden yapılamıyor acaba, devletin tüm güvenlik kurumları uyuyormu? daha neyi bekliyoruz bunu da bilmiyorum. Ancak şu bir gerçek Devletin tüm kurumlarını avrupa birliği uyum yasaları kisvesi altında elini kolunu bağlarsan, adamlar gelir bugün bunu yapar, yarın da tokat çarpar.

sizler bir de bizim ortamıza atlasanız da bak neler oluyor o zaman...

şimdi bunun adı demokratikleşme mi ? demokrasi mi ? 2007'de böyle deniyor demekki... Biz "saldım çayıra mevlam kayıra" diye biliyoruz bunu.

Kim vuracak bunların kellerini merak ediyorum doğrusu. Tabi sözüm ona sadece onları değil devleti peşkeş çekipte bunlara müdahalenin önünü kesenlerin de kellesini vurmak lazım. Cehaletin gözü kör olsun.

Geri