ben bu dtp'nin bu abd'nin a......a..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yakında DTP kapatılır, sonra bu adamlar başka isim altında yine toplanırlar.bu çevrim sürer gider...
önemli olan DTP yi ,dolayısı ile özerkliği, bölünmeyi destkeleyen kesimin kazanılması.neden onların peşinden gidiyorlar onun sebepleri bulunmalı.eksik , yanlış olan ne ise o tamamlanmalı.bu adamların hayal ettiği gibi o bölgede ayrı bir devlet kursalar, o devlet bu insanlara TÜRKİYE CUMHURİYETİ nin sağlayamadığı neyi sağlayacak ?? burada olmayan ve orada olacak olan güzellik, yarar fayda nedir? neyin peşinden gidiyorlar ??
Tamam, DTP nin amacı belli, o bölgeyi bölmek ve kendilerinin DTP nin başa geçmesi, iktidar diyelim.Peki halk neden onların peşinde? (halk derken, onlara oy veren kesimden bahsediyorum) ne vaat ediyorlar? Özgürlük mü?
burada hangi özgürlükleri eksikmiş? kürtçe konuşmakmı yasak? Kürtçe TV izlemeleri mi yasak? nedir , eksik olan nedir?
bu arada yazdıktan sonra farkettim, konu siyasete kaydı, eger uygun görülmesse, yönetim bu yorumu silebilir...
Bunlara artık kalkıp biri bişey demeli.Artık bunlar iyice azmaya başladılar.Ya anlayamıyorum bu toprakğın ekmeğini yiyip suyunu içiyorsunuz.Nsl bir insanki bunlar kendi topraklarına ihanet ediyolar.
Bir sineği incitmeyi çekinirim ama bunlardan bi tanesi ölsün acımam.Yada hayvan ölsün acırım ama bu bölücü şerefssizlere hayatta acımamsoludukları oksijen içtikleri su haram zıkkım olsun.geberdiklerine büyük bir huzur kaplayacak içimi...