DTP'den AHLAKSIZ iftira!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan whiteman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yakında DTP kapatılır, sonra bu adamlar başka isim altında yine toplanırlar.bu çevrim sürer gider...
önemli olan DTP yi ,dolayısı ile özerkliği, bölünmeyi destkeleyen kesimin kazanılması.neden onların peşinden gidiyorlar onun sebepleri bulunmalı.eksik , yanlış olan ne ise o tamamlanmalı.bu adamların hayal ettiği gibi o bölgede ayrı bir devlet kursalar, o devlet bu insanlara TÜRKİYE CUMHURİYETİ nin sağlayamadığı neyi sağlayacak ?? burada olmayan ve orada olacak olan güzellik, yarar fayda nedir? neyin peşinden gidiyorlar ??

Tamam, DTP nin amacı belli, o bölgeyi bölmek ve kendilerinin DTP nin başa geçmesi, iktidar diyelim.Peki halk neden onların peşinde? (halk derken, onlara oy veren kesimden bahsediyorum) ne vaat ediyorlar? Özgürlük mü?
burada hangi özgürlükleri eksikmiş? kürtçe konuşmakmı yasak? Kürtçe TV izlemeleri mi yasak? nedir , eksik olan nedir?

bu arada yazdıktan sonra farkettim, konu siyasete kaydı, eger uygun görülmesse, yönetim bu yorumu silebilir...

Bunlara artık kalkıp biri bişey demeli.Artık bunlar iyice azmaya başladılar.Ya anlayamıyorum bu toprakğın ekmeğini yiyip suyunu içiyorsunuz.Nsl bir insanki bunlar kendi topraklarına ihanet ediyolar.

Bide bu olaylar bu kadar dallanip budaklanmadan K.Vadisi terör diye bi dizi baslayacakti ama bi sekilde bizim izlenmemiz engellendi neden yada kimler istemedi,en azindan bu konuda fikir sahibi olmayan insanlar biseyler ögrenebilirdi bence

Yakında DTP kapatılır, sonra bu adamlar başka isim altında yine toplanırlar.bu çevrim sürer gider...
önemli olan DTP yi ,dolayısı ile özerkliği, bölünmeyi destkeleyen kesimin kazanılması.neden onların peşinden gidiyorlar onun sebepleri bulunmalı.eksik , yanlış olan ne ise o tamamlanmalı.bu adamların hayal ettiği gibi o bölgede ayrı bir devlet kursalar, o devlet bu insanlara TÜRKİYE CUMHURİYETİ nin sağlayamadığı neyi sağlayacak ?? burada olmayan ve orada olacak olan güzellik, yarar fayda nedir? neyin peşinden gidiyorlar ??

Tamam, DTP nin amacı belli, o bölgeyi bölmek ve kendilerinin DTP nin başa geçmesi, iktidar diyelim.Peki halk neden onların peşinde? (halk derken, onlara oy veren kesimden bahsediyorum) ne vaat ediyorlar? Özgürlük mü?
burada hangi özgürlükleri eksikmiş? kürtçe konuşmakmı yasak? Kürtçe TV izlemeleri mi yasak? nedir , eksik olan nedir?

bu arada yazdıktan sonra farkettim, konu siyasete kaydı, eger uygun görülmesse, yönetim bu yorumu silebilir...

aynen söylediklerine katılmamak mümkün değil, gerçekten de yakında DTP kapatılır, meclisde olanlar ise, yargılanmak üzere tutuklanır, gerçi zaten birrinin davası sürüyor idi, bir diğerinin de öncesinde PKK'nın dağ kadrosunda olduğu da ortaya çıktı, diğerleri de eski vatan haini mimliler yani.

Şu anda Türkiye'deki demokrasi bir çok avrupa ülkesinde bile yok, bu bir gerçek. Fransa, Almanya, İngiltere, İtalya vs. hepsi devlete karşı işlenen suçları en ağır bir şekilde cezalandırmak üzere kanunlarını hazırlamışlar. Bizde ise, böyl kanunlarımız vardı ancak, şu avrupalılarda bulunmayan ancak bize sürekli diretilen avrupa uyum yasaları ile çöplüğe gitti. Vay halimize:(

Bunlara artık kalkıp biri bişey demeli.Artık bunlar iyice azmaya başladılar.Ya anlayamıyorum bu toprakğın ekmeğini yiyip suyunu içiyorsunuz.Nsl bir insanki bunlar kendi topraklarına ihanet ediyolar.

Bumerang cehennemideki gibi olmali,bu ülkenin ekmegini yiyip bu ülkeye ihanet edenler ekmek yedikleri yerden kursunu yemeli

Öyle bir memlekette yaşıyoruzki artık herşeyden işkillenir oldum..Bunlar meclise girdi bişey yok..Sonra 8 askerin kaçırılması olayı oldu..Bunlar o işe girdi..Daha sonra dtp li vekilin eşinin resimleri yayınlandı dağ kadrosunda..O bitmeden kendisinin resimleri çıktı ortaya..Seneler önce sahte çürük raporu alanın partiye başkan seçildikten sonra sahtecilik yaptığı çıktı ortaya,başka dümenleride bir bir çıkıyor..Diğer dtp'li vekillerle ilgilide bazı sırlar açığa çıkıyor.. vs vs vs..Sanki birileri sırasıyla taşları yerine koyuyor gündemi değiştiriyor gibime geliyor..Ya bu kurtlar vadisi harbiden manyak etti beni :)

soludukları oksijen içtikleri su haram zıkkım olsun.geberdiklerine büyük bir huzur kaplayacak içimi...

Geri