Dün üzerine titrediğim astra ile yolları ayırdık :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan csoft
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yatırım olarak en iyisini yapmışsın zamanlaman süper
ileride arabayı her yerde ve her mekanda bulursun ama almış oldugun o evi asla bulamazsın hayırlı olsun

alırken güzelde satıp yeni sahibine teslim ederken insana çok koyuyo daha iyi bir araba alacak olsanız bile insan zamanla bütünleşiyor arabayla

abi tertemiz araban wardı hele o camera sistemi süperdi alan inşallah kıymetini bilir ...bu arda yeni eviniz hayırlı olsun ...artık yeni astra sedan alırız sanada :D..

Selam arkadaşlar dün itibarı ile üzerine titrediğim aracım Astra NJOY ile yolları ayırdık..

Eşim ve benim çok hoşumuza giden bir evi almaya niyetlenince kabak bizim astranın başına patladı ve dün vedalaştık...

Uzunca bir süre aktivitelere katılamayacağım sanırım...

arabayı yine alırsın. evi almak zor. hayırlı olsun, güle güle oturun.

Hayırlısı olsun inşallah.. Bizde eşimle bir zamanlar daha büyük bir ev almak için evimizi satıp opel almıştık :p ... orcinusa katılıyorum bugun 3-5 bin ytl ye bile bir araba alabilirsin.. ne demişler dünyada mekan ahirette iman :D

Selam arkadaşlar dün itibarı ile üzerine titrediğim aracım Astra NJOY ile yolları ayırdık..

Eşim ve benim çok hoşumuza giden bir evi almaya niyetlenince kabak bizim astranın başına patladı ve dün vedalaştık...

Uzunca bir süre aktivitelere katılamayacağım sanırım...

Allah daha fazlasını versin..Üzülme..Biz de zamanında çok sevdiğimiz arabamızdan ev için ayrılmak zorunda kalmıştık..Ama arabayı her zaman alırsın..Bir evsahibi olmak herşeye değer bu zamanda ..Çok doğru bir karar vermişsiniz..Tebrik ediyorum

Sağolun dostlarım...

Hepinize ilgi ve alakanızdan dolayı teşekkürü bir borç bilirim, görüyorum ki ailece verdiğimiz karar sizin fikirlerinizle de bağdaşıyor. Allah cümlemize nasip eder inşallah.

Araba konusuna gelince, hemen kendime yeni bir hedef koydum,1.9 -150 beygir dizel 2006 kasa bir vectra, tabiki hiç bir hedef ve hiç bir istek nasibin önüne geçemez...

Geri