DUNLOP SP MAXX lastik

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EWGIN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bendende slm soyle geÇen bir arkadaş geldi o burdan aldı önerdi diyin belkim ozamn indirimde yapar ne bilim deneyin şansınızı gerçekten ben cok memnunum lastiklerden lastik diyim geçmemek lazımmış lastikleri değiştirince anladım.

üretim tarihi neymiş lastiklerin kontrol ettinizmi.. verdiğiniz linkten sonra burdaki lastikçiye danıştım imkansız o fiyata vermem diyo.. yada yan üretimdir diyo.. anlamadım valla..

Lastikler sıfır ve yan üretimde değil bizzat kontrol ettim ama üretim tarihine bakmak aklıma gelmedi
İlginç bencede ama sizin lastikciyle alakalı bir problem bence istanbulda bu lastikleri 200 tl bulabiliyorsun heryerde.........ben 190 tl büyükçekmecede buldum bence normaldir.

dsc01032iw.jpg

üretim yani dot tarihine baktınız mı..
genelde fiyatı uygun lastiklerin üretim tarihi eski olabiliyor.. benim aracın modeli 2006 lastik ise vee ruber ve dot tarihi de 2006:eek: önceki sahibi ucuz diye almış:D

Üretim tarihi önemli bir konu eski bir tarihe sahipse lastik özelliğini yitirebiliyor ve çabuk aşınmalar gözleniyor benim arkadaşım sp s01 lerini sıfır 1 milyar bayılmıştı içinden 2 sinin üretimi baya eski çıktı lastikçi değiştirdi 190 tek lastik fiyatı baya uygun geldi bana insan düşünmeden edemiyor mutlaka arihlerini kontrol edin bencede.Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim.

bende o şekilde düşünmüştüm ama bakarsanız satıcı gerçekten lastikleri ucuza veriyor.. diğer lastik markalarındada bu şekilde.. bence çok ürün satıp sürümden kazanıyor olabilir.. ki satan arkadaşla konuştum.. hem büyükçekmecede hemde beylikdüzünde dükkanları varmış.. bence lastikleri toplu şekilde ucuza alıp ucuza satıyor olabilirler..

Bende aynen size katılıyorum.(Diğer lastik modellerinde de uygun satıyor) lastiklerin üretim tarihini nerden öğrenebiliriz Lastik üzerinde yazar mı?

Lastiğin Üretim Haftasını ve yılını veren kod (DOT)

Örneğin burada 2106 yazılıysa lastiğiniz 2006 yılının 21. haftasında üretildiğini gösterir..

Geri