Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
en seri mi? en hızlı mı? geçen gün bi dergide 0-160km/h testleri vardı. lamborghini den tutuna corsa opc filan da vardı... veyron varmıydı bilmiyorum ama lider sanırım lamborghini idi
bugatti veyron'un testinde pilo 400km/s üzerine çıktıktan sonra; "20 dakika içinde tekerlerimiz bu hıza dayanamayıp yarılcak ama korkmayın benzinin bitmesi en fazla 15 dakika sürer" diye bir cümle etti. hala hayretle anımsıyorum.
bugatti veyron'un testinde pilo 400km/s üzerine çıktıktan sonra; "20 dakika içinde tekerlerimiz bu hıza dayanamayıp yarılcak ama korkmayın benzinin bitmesi en fazla 15 dakika sürer" diye bir cümle etti. hala hayretle anımsıyorum.
Arkadaş galiba saab 9000 'i soruyor . Ben bir kere kullanma fırsatı buldum çok iyi süper bir makine ama malum Türkiye şartları ikinci el durumu falan o yüzden alınıp satılması biraz zor ama güzel makine