durdurmadan emniyet kemeri cezası olur mu??

tedirgin_08

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar seyir halindeyken beni durdurmadan emniyet kemeri takmadım dye ceza kesebilrler mi... böyle ceza yiyen yada duyan varmı... :confused:

Artık polislerle sürücüler ağız dalaşına girmesinler diye böyle bir uygulama var, tabi ispat etmek (resim çekerek) şartıyla. Yollara konan kameralar hatalı hareketleri tespit edip fotoğrafladılar ise elden bir şey gelmez.

valla bana konusmadıgım halde telfonla konusuyomussun dıyıp durdurup ceza kesmıslerdı polıse ne kadar aracımda sıstem var telfonu kulagımda konusmama gerek yok desemde gerıdekı polıs gormsmuste haber vermıs dıye kstıler cezayı .. sen dusun kemerı keserler mı ?

Bu bildiğimiz mobeseler algılıyormudur acaba ...ne kadar karışık bir durum...tayibin parası bittikçe milletten nasıl para alacaklarını şaşırdılar ...

Öncelikle burada durum para pul değil bana göre bir kural var bunun adı trafik kuralı ve sürücüler olarak bu kurallara uymamız gerek. Burada bir çok sürücü var hangisi yaya geçidinde hızını kesip bir yayaya yol veriyor? bırak hızını kesmesini birde çamı açar haksız olmasına karşın yayaya küfür eder... işte bizim kural anlayışımız bu kadar.

Mustafa, telefonla konuşmak herhali ile suç, konuşurken ister kulağına tut, istersen kulaklıkla konuş, ceza uygulaması telefon elle tutuluyor diye değil dikkat dağıttığı için uygulanıyor.

Bu bildiğimiz mobeseler algılıyormudur acaba ...ne kadar karışık bir durum...tayibin parası bittikçe milletten nasıl para alacaklarını şaşırdılar ...

Bu durumun Tayyip'in para durumu ile ne ilgisi var ki? Bir sürücü kemer takmıyorsa, hız yapıyorsa, kısaca trafik suçu işliyorsa bu durumun başbakanla ne ilgisi olabilir ki? Ben de başbakanın idare şeklini beğenmiyorum ama bu konunun ona bağlanmasını da doğru bulmam :(.

Bu durumun Tayyip'in para durumu ile ne ilgisi var ki? Bir sürücü kemer takmıyorsa, hız yapıyorsa, kısaca trafik suçu işliyorsa bu durumun başbakanla ne ilgisi olabilir ki? Ben de başbakanın idare şeklini beğenmiyorum ama bu konunun ona bağlanmasını da doğru bulmam :(.

ABİ HAKLISIN AMA OKADAR ŞEYLER YAPTIKİ .. HANİ DERLERYA ADI ÇIKMIŞ 9 A İNMEZ 8 E :d ONUN GİBİ ABİCİM... HERŞEYİ ONDAN BİLİYORUM :d

Vatandaşın suçu yok değil mi? :D

OLMAZMI ABİ.. HEP NE YAPTIYSAK KENDİMİZE YAPTIK :d

Geri