OLMAZMI ABİ.. HEP NE YAPTIYSAK KENDİMİZE YAPTIK :d

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
OLMAZMI ABİ.. HEP NE YAPTIYSAK KENDİMİZE YAPTIK :d
şimdi ortak noktayı bulduk diğer konu da
![]()
Bu durumun Tayyip'in para durumu ile ne ilgisi var ki? Bir sürücü kemer takmıyorsa, hız yapıyorsa, kısaca trafik suçu işliyorsa bu durumun başbakanla ne ilgisi olabilir ki? Ben de başbakanın idare şeklini beğenmiyorum ama bu konunun ona bağlanmasını da doğru bulmam.
Radar araçlarının görüntü kayıtlarında emniyet kemerini kullanmadığınız net bir şekilde görülüyor ise yazılabilir, aksi takdirde yazılmaz. İşin özü sürücünün yüzüne ceza yazmaktır. Diğer bir şekilde sivil denetim ekipleri ihbar ederler emniyet kemeri takmayan veya cep telefonu ile konuşanları, ekipte sivil ekibin denetimine istinaden tescil plakasına ceza yazabilir. Yeniden söyleyeyim emniyet kemeri ve cep telefonu cezalarında sürücünün yüzüne yazılması gereken cezalardır. Çünkü caydırıcılık etkisi daha fazladır. Emniyet kemeri 78/1a cep telefonu73.maddeden yazılırarkadaşlar seyir halindeyken beni durdurmadan emniyet kemeri takmadım dye ceza kesebilrler mi... böyle ceza yiyen yada duyan varmı...![]()
Radar araçlarının görüntü kayıtlarında emniyet kemerini kullanmadığınız net bir şekilde görülüyor ise yazılabilir, aksi takdirde yazılmaz. İşin özü sürücünün yüzüne ceza yazmaktır. Diğer bir şekilde sivil denetim ekipleri ihbar ederler emniyet kemeri takmayan veya cep telefonu ile konuşanları, ekipte sivil ekibin denetimine istinaden tescil plakasına ceza yazabilir. Yeniden söyleyeyim emniyet kemeri ve cep telefonu cezalarında sürücünün yüzüne yazılması gereken cezalardır. Çünkü caydırıcılık etkisi daha fazladır. Emniyet kemeri 78/1a cep telefonu73.maddeden yazılır
Telefonla konuşmadığım halde polis beni durdurup telefonla konuşuyorsun dedi geçen gün.................
Benim eleştirim kardeşimin yaptığı yorum şekline idi. Zira yasal yollarla kesilen cezalar kişilerin cebine değil, devletin kasasına giriyor. Bu paralar bizler için kullanılmıyor, başka amaçlar için kullanıyor dese idi haklıydı.
Görevini kötüye kullanan kamu personeliyle amirleri bile baş edemiyorsa, aksine bir de memuruna haksız yere arka çıkarsa o zaman konunun taaaa başbakana kadar dayanması son derece doğaldır, çünkü o memuru göreve alan da, başına o amiri atayan da bizzat kendisidir. Ayrıca, kendi vatandaşını çivili sopalarla dövenleri destan yazdılar diyerek öven, hatta bununla da yetinmeyip bir de ikramiye veren bir başbakan tarafından yönetilmek insanın içini sızlatıyor.
Ben bir önceki yazımda anlattıklarımda şehirler arası yollarda yapılan trafik kurallarını kasdetmiştim. Şehir içinde tabiki mobeseler olsun EDS olsun çok etkili, çevre yolunda ise yakalanma riskinin düşük olduğu varsayılır genelde, işte bu yollarda sürüclerin ehliyetlerine yazılan cezalar daha caydırıcı etki yapar.Benim eleştirim kardeşimin yaptığı yorum şekline idi. Zira yasal yollarla kesilen cezalar kişilerin cebine değil, devletin kasasına giriyor. Bu paralar bizler için kullanılmıyor, başka amaçlar için kullanıyor dese idi haklıydı.
Görevini kötüye kullanan kamu personeliyle amirleri bile baş edemiyorsa, aksine bir de memuruna haksız yere arka çıkarsa o zaman konunun taaaa başbakana kadar dayanması son derece doğaldır, çünkü o memuru göreve alan da, başına o amiri atayan da bizzat kendisidir. Ayrıca, kendi vatandaşını çivili sopalarla dövenleri destan yazdılar diyerek öven, hatta bununla da yetinmeyip bir de ikramiye veren bir başbakan tarafından yönetilmek insanın içini sızlatıyor.
abi tabikide devlet kullanıyor ama .. ben milliyetçi birisiyim..ama bu devletin insanın cebinden aldığı para kadar millete harcama yapmıyor bence .. benzini biliyorsunuz demeye bile gerek yok .. bu kadar devletin karı var sadece benzinden ! bide şöyle düşün abi... türkiyede kaç trilyonluk ceza kesiliyor... ama nerde yerken içerken herşeyin pahalısı bizde..Halimice Çok şükür ama aldığı kadar yararı yok bence...