bencede benzinli. hem performans hem parça fiyatları bakımından daha uygun. geçenlerde bi arkadaş yazmıştı. turbo arızalndı die 1100 lira fiyat çekmişler valla bnm içim cız etti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bencede benzinli. hem performans hem parça fiyatları bakımından daha uygun. geçenlerde bi arkadaş yazmıştı. turbo arızalndı die 1100 lira fiyat çekmişler valla bnm içim cız etti.
bende sizin gibi düşünüyorum artık clio symbol dizel motor turbodan su kaçmıs herhalde 2500 tl rektifiye ücreti ödediler ben yakıttan tasarruf edeyim derken böyle bır arıza ile karsılasırsam benim acımdam pek ıyı olmaz butceme uygun araclarda hep 100bin uzeri araclar hepinize tek tek tesekkur ederım benzınlı daha dertsız gozukuyor.
@ Atilla Bey
kısıtlı bir bütçemiz var elimizden geldiğince en iyisini almaya çalısıyorum almadanda tecrube ve bilğisi olan siz üyelerden fikirlerini ögrenmeliyim hata yada yanlıs yapacak lüksüm yok sizleri ve forumu mesgul etme nıyetınde degılım kusurumuz olduysa affola