e-DEVLET KAPISI Şifrenizi Aldınız mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sozberk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
doyelım kı uzeırnıze kayıtlı yanlıs kesılmıs ceza var yada benzerı bısey onu kabul etmıs sayılıyorsunuz.... acıklamaları oluyun anlarsınız..
Nasıl yani, üzerimize kayıtlı yanlış kesilmiş cezayı e-devlet şifresi almak için otomatikman kabul ediyoruz, e-devlet şifresi almak istemeyince kabul etmiyoruz anlamında mı?

Ben Ocak ayı sonlarına doğru aldım, gayet de memnunum. Benim ve ailemle (okula giden çocukları olanlar için) ilgili bilgilere kolayca ulaşabiliyorum. Zamlar ve yanlış uygulamalar (bence) nedeniyle iktidarı eleştiriyor olsam da bu tür yenilikler için de alkışlıyorum.

Mesela; şimdi baktım, kızım bugün okulu kırmamış :).

Son düzenleme:
ustaaaa yanlıs yapmıssınız:) acıklamaları bı okusaydınız keske dıyor kı bu sıfre alındıgında yanı uye olundugunda herseyı kabul etmış sayılıyorsunuz. dıkkat etmedınız mı hıc..

amanın yandım noluyo? e devlet hizmetlerinin pek çoğu zaten online olarak başka kuruşlarca apılıyor. herhangi bir ceza vergi borcu vs olmadığını bir kredi kartıyla bile sorgulayabilirsiniz. eevlet pek çok hizmet bir arayagetirmiş

doyelım kı uzeırnıze kayıtlı yanlıs kesılmıs ceza var yada benzerı bısey onu kabul etmıs sayılıyorsunuz.... acıklamaları oluyun anlarsınız..

Bence konuyu yanlış yorumlayan sen olmuşsun, orada kabul ediyorum derken kullanım şartlarını ve bu şifrenin kötü niyetli kullanımı sonucu,oluşacak durumları kabul ediyorum kast ediliyor.Yoksa orada her çıkanı kabul ediyorum değildir.Bu şifre sadece e-devlet adı altında sunulan bilgilere erişim vb uygulamaları kullanmanı sağlıyor. Senin dediğin gibi olsa, şifre alıp hiç de kullanmayan onbinlerce vatandaş kendine kaçacak yer arasın :)

Bence konuyu yanlış yorumlayan sen olmuşsun, orada kabul ediyorum derken kullanım şartlarını ve bu şifrenin kötü niyetli kullanımı sonucu,oluşacak durumları kabul ediyorum kast ediliyor.Yoksa orada her çıkanı kabul ediyorum değildir.Bu şifre sadece e-devlet adı altında sunulan bilgilere erişim vb uygulamaları kullanmanı sağlıyor. Senin dediğin gibi olsa, şifre alıp hiç de kullanmayan onbinlerce vatandaş kendine kaçacak yer arasın :)
:alkis::alkis::alkis:+ zaten e-devlet şifresi alan herkesin eline bir adet taahhütname örneği veriliyor. Konuyu yeteri kadar incelemeden ortalığı telaşe vermenin bir anlamı yok.

Geri