- Konuyu Başlatan
simdi abi arabayi kaca verdin desen verecegim cevaba gülersinAbi bizimkiyle TOKİ'ye peşinat anca olur heralde Şaka bir yana Allah pişman etmesin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
simdi abi arabayi kaca verdin desen verecegim cevaba gülersinAbi bizimkiyle TOKİ'ye peşinat anca olur heralde Şaka bir yana Allah pişman etmesin.
sagolasin Kerem cigim. seni unutmadim ama cok yogun telasli günler geciriyorum idare et gelince ilk isim o isi halletmek.Ciğerim abim.Hayırlı uğurlu olsun.Çok doğru bir karar olmuş Gelecek her daim önemlidir
Hayirli ugurlu olsun. Allah daha iyilerini verir insallah
eyvallah Berat tesekkürler.ilk iki yil biraz kemerleri sikacagiz sonrasi f10 insallah.
Tapatalk 2 ile gonderildi.
sagolasin Kerem cigim. seni unutmadim ama cok yogun telasli günler geciriyorum idare et gelince ilk isim o isi halletmek.
ikinci araba olarak grande punto var zaten fatih simdilik arac sorunu yok .idare ederiz baktik olmuyor ufaktan birsey takiliriz ablamlar signumla Türkiyede onlarin 2. arabasi panda oda bende su an yani paso fiyat var kapidaastra g falan al abi tak dursun garajda zaten tofaş parasına veriyorlar oralarda
hayırlısı olsun abi ev daha önemli...
simdi abi arabayi kaca verdin desen verecegim cevaba gülersin