- Konuyu Başlatan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Km sorunu olur ve göstergeyi tek tek kodlatman gerekir üstad onu göz önüne alMaşallah deyin nazar değmesin Bende geçtiğimiz haftalarda aracın sıvı bakımlarını yaptırdım , zincir ve helezonlarını değiştirdim ciddi anlamda fark etti. Aracı kullanmak daha keyifli hale geldi. Bu aralar gösterge panelini opc yapmayı ve iç ışıklandırmayı da beyaz yapmayı düşünüyorum ama aracın ön konsolu daha önce hiç sökülmemiş , teyp değişimi dahi yok. Dolayısıyla açıp açmama konusunda biraz kararsızım.
Güncel foto var mı hocam en son bitmiş haliyle ? Siyah konsol bulamamıştınız en son durum ne oldu?
Sizin şansınızadanda olabilir. Özellikle usta ve kişi farkınıda sayarsak ki ben kendim yapıyorum çoğu işimi . Bu işlerde ustalara güvenemiyorumÇok şikayet var ama easytronic bende 300 bin km sorun çıkarmamıştı.
Fakat sorunsuz çalışması başka şeylere de bağlı mesela termostat bozulursa viteslerin otomatik çalışması da bozulacaktır. Böyle bir durumda vitesler bozuldu diye easytronic kısmı kurcalanmaya başlanırsa geçmiş olsun
Maalesef ustaların yarısı işi çözerken diğer yarısı sağlam yerleride bozuyorSizin şansınızadanda olabilir. Özellikle usta ve kişi farkınıda sayarsak ki ben kendim yapıyorum çoğu işimi . Bu işlerde ustalara güvenemiyorum