easytronic başıma bela

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan daukan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ayrıca yetkılı servısler
bunu dırek olarak
degışıyorlar

selam fahri bey size bir sorum olacak.bu yaz benim astramda arıza ışıgı yandı.çalışır halde aracımı stop ettim.tekrar çalıştırmak istediğimde ekranda a4 yazısı çıktı.vitesi boşa aldım.n harfi çıktı. n harfi yanıp sönmeye başladı.sonrasında (--) işareti çıktı.aracımın 30000 bakımı gelmişti.aküsü ve lastikleri orjinaldir.zaten ilk sahibinden aldım aracımı.opel odak servisine götürdüm.şanzuman beyninin arızalandığını söylediler.tamiri mümkünmüş.850 tl ye tamir ettirdiler.dışarıda anlaştıkları bir elektronikçiye. ne kadar doğru bilmiyorum.faturada yazanlar şanzuman beyni revizyonu tamiri sökülüp takılması vs.işlemler bittiğinde akün zayıf değiştir dediler.değiştirmedim daha. size soracagım aküm zayıf acaba sorun aküden mi kaynaklandı.akünün zayıf olmasının şanzumana elektrik gelmemesi yada az gelmesiyle ilgisi var mıdır? bu yazdıgım işaretler gerçekten mta şanzuman beyni arızasımıdır?teşekkür ederim.

üstadlar,ustalar,yazdığım konuya yorumunuz nelerdir?hiç kimse yok mu bu forumda.konuyu iyi bilen bir ustamız bana yardımcı olsun.

Geri