easytronic en sorunlu şanzımanlardan. lpg yi geç benzinde de binsen ileride sorun çıkaracaktır. satabilme imkanın varsa elinden çıkar derim.
![Eek! :o :o](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f631.png)
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
benim arkadaştada var hiç sorunu yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
easytronic en sorunlu şanzımanlardan. lpg yi geç benzinde de binsen ileride sorun çıkaracaktır. satabilme imkanın varsa elinden çıkar derim.
zur: esat sen bence özür dile easytronic çilerden
![]()
benim arkadaştada var hiç sorunu yok
kardeş senin aracının aynısından vardı bende x16xel ve daha ikinci sahibi idim. şuanki aracım astra h z16xel easytronic, inan performans olsun yağ yakmama olsun ve şanzıman olsun her türlü g kasadan iyi emin olabilirsin. tabii buda benim görüşüm.özür falan yok. kimse kimseyle aynı fikirde olmak zorunda da değil. sorunsuz kullananlar ömür boyu sorunsuz binerler inşallah.
easytronic şanzıman diğer opel şanzımanları arasında en sorunlu şanzıman. gidin servislere sorun sorunlarının ne olduğunu bilmek istiyorsanız. ama ben daha dün yine gördüğüm aynı sahnelerden birini aktarayım.
cdti kullanan birisi şanzımandan sorunu olduğunu söyleyerek opal yetkili servise gelmişti. bundan önce aynı sorundan şanzımanı garanti kapsamında değişmiş zaten ama garantinin garantisi olmadığı için bu sefer para verecekti kendisi..
sadece beyninin fiyatı 3000 lira !
siz kullanıyorsunuz diye üstünüze alınmayın boş yere. bu opel in parçasıyla ilgili birşey.
opelin en büyük sorunu ne ? yağ yakan motorlara sahip olması degil mi. şimdi siz ve sizin gibi 10 kişi yan yana geldi diye bu gerçeği değiştirebilir misiniz ? imkanı yok.
yine diyorum sorunu olmayan inşallah hep sorunsuz biner. hadi selametle
herkesin görüşüne saygılı olmak lazım bencede.yağ yakma zaten genelde x motorların mahareti. ama ben araçtan veya motordan çok opelin ürettiği bir şanzımandan bahsediyorum. yani parçadan. g kasa h kasa hepsi farklı konular hocam.
kimsenin üstüne alınması gereken bir durum yok ama illa üstüne alınacak bir konu bulmaya çalışıyor millet. sanki bu alınanlara sizin arabanız tukaka diyorum..ilginç
herkesin görüşüne saygılı olmak lazım bencede.