Hatayı sildirdim 2 gün bindim yanmadı,ama garanti olsun diye termostatı değiştirdim,150+işçilik+antifriz=200 TL.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadaşlar aracıma lpg taktırdım araba 10km-25 km arası de gaza geçiyordu zaten otogaz dönüşümü yaptırmadan önce aracımda motor arıza lambası yanmıştı servisime götürdüm termostat arızası dendi. arızayı sildirdim sonra lamba tekrar yandı . biraz araştırma yaptım lpg nin geç girmesiyle ilgili termostat arızası olabileceğini vs okudum.
bugün GM termostat+ 3 lt castrol antifiriz+ işçilik = 230 TL para verdim
lpg geçişi servisten çıkar çıkmaz değişti 1 km sonra geçmeye başladı rahatladım
fiyat normal midir?
başlığı ben açtım işlemim de sonuçlandı başımdan geçenler bu şekilde.
sonuç olarak şunu anladım
artık motor arıza lambası yanınca arıza kodunu hemen gaz fren kombinasyonundan öğreneceğim burda araştırmamı yapacağım ve değiştireceğim. herkese iyi akşamlar.
eskiden kırmızı antifiriz vardı şimdi mavi antifiriz koydu sizce bir fark olur mu
eskiden kırmızı antifiriz vardı şimdi mavi antifiriz koydu sizce bir fark olur mu
Ben de geçen sene antifriz değiştirirken ustanın elinde yoktu kırmızı,mavi koyduk,sonra işkillendim sorun olur mu diye,yetkli servisi aradım,usta farketmez,sıkıntı yaşamazsın dedi,1 sene mavi antifrizli kullandım herhangi bir sıkıntı yaşamadım.Denen şu;eski tip araçlarda kırmızı kullanmayın,güçlü yapısı sebebiyle eski tip radyatörleri deliyor,ama kırmızı kullanan araçlar için mavi kullanmayın diye birşey görmedim,duymadım.İçim rahat etmez diyorsan nasıl değiştireceğini tarif edebilirim detaylı.