Ecoflex bilgi ekranı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cosmo1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Ecoflex bilgi ekranı

devir saatinde 1000 devir o kadar yukarida ki; zaten duz vitese de aliskin degilim; yolda giderken gozum ibreye takiliyor bakiyorum tepede duruyor. hemen bosa alip 5 e alıyorum

eee zaten 5 deymiş :)

Yalnız bildiğiniz gibi olması gereken vitesi gösterme özelliği en donanımsız Golf 6 da bile var. Sağ altta olması gereken vitesi gösteriyor. Golf 6 nın en belki de tek sevdiğim yanı.

Ana tüketiciler diye gösterdiği ekranda ısıtmalı koltuk ve ön sis farı 0,17 lt/100 km tüketimde mi bulunmakta yani?

Güle güle kullanının

Çok güzel gerçekten.

bugün kaput filmini taptırdım. inşallah yarın da cam filmlerini yaptıracağım. ondan sonra resim çeker koyarım.

bekliyoruz :) birde hangi markaya yaptırıyorsunuz acaba kaput filminde renk farkı olabliyor deniyor düşündürüyor yorumlarınızı ve foto larınız bekliyoruz :) güle güle kullanın tekrardan :)

ozgun88 link' Alıntı:
bekliyoruz :) birde hangi markaya yaptırıyorsunuz acaba kaput filminde renk farkı olabliyor deniyor düşündürüyor yorumlarınızı ve foto larınız bekliyoruz :) güle güle kullanın tekrardan :)

kaput filminde marka ne olursa olsun ton farkı oluyor. kullanılan malzemenin kalitesi ile alakalı. açıkcası ben para vermediğim için pek önemsemedim. markada solarguard yada ona benzer birşeydi.  eşimin  çalıştığı serviste yaptırdım. cam filmlerini de 3 m yaptırmaya karar verdim

Yol bilgisayarı dediğin böyle olur. greatt Allah kaza bela vermesin. Keşke bütün astra J lerde bu detaylı yol bilgisayarı standart olsaydı.

Geri