ecotec x20xev li gsi cılar burayaaa.....!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan naer8481
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aslında bütçede konussak..sunu yaptım bu kadar,öncelikle şu olsa daha iyi fln.benım makına orj,sadece headers war..omega b emmesı takanlar war ne kadar,yazılım ne kadar.sadece emmeyle yazılım napar,kaç hp sağlar?

aslında bütçede konussak..sunu yaptım bu kadar,öncelikle şu olsa daha iyi fln.benım makına orj,sadece headers war..omega b emmesı takanlar war ne kadar,yazılım ne kadar.sadece emmeyle yazılım napar,kaç hp sağlar?
yani dediğin gibi bütçe gökhanım...
emmeyle yazılım takribi 30-35 hp sağlar
bu da ortalama 2000 tl demek belki daha fazla...:(

of ülen off.bu araba sewdası ya kanser eder,ya da kapkaççı abi :)
bu omega emmesı olayı nasıl peki ?

of ülen off.bu araba sewdası ya kanser eder,ya da kapkaççı abi :)
bu omega emmesı olayı nasıl peki ?
keskin ali nicli kardeşim yaptı onunla tanıştırayım seni
daha detaylı bilgi verir
aramışsın beni ama şarzım bitmiş :(

aynen abi sen msj atmısın,ben cvp yazamadım,ben aradım sen acamamısın,ulaşamaıoruz bırbırımıze :))

gokhan geldiginde haber ver bende eraya bir uğrayacam izmire geldiginde haber ver tel erhan da var.........erhan ben de istiyom remus bende istiyom ........cumartesi ayın 13 unde manisadayım gorem bir remusu ....bir de bakalım nasıl gidiyor arac eksozda varsa guzel olmustur....sesini bir duyalım diyorum kardesim

gokhan geldiginde haber ver bende eraya bir uğrayacam izmire geldiginde haber ver tel erhan da var.........erhan ben de istiyom remus bende istiyom ........cumartesi ayın 13 unde manisadayım gorem bir remusu ....bir de bakalım nasıl gidiyor arac eksozda varsa guzel olmustur....sesini bir duyalım diyorum kardesim
eyvallah abi
ayarlarız sanada ayıp ettin...
gel görüşürüz.;)

:D:D:D
bugün bir yaramazlık daha yaptım.
artık elektrikli superchargerımda var. arkadaşlar olmaz desede denedim gerçekten güzel odu.

Geri