ecotec x20xev li gsi cılar burayaaa.....!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan naer8481
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yeni yılda da mod a devam...

eko eko kimse yok walla..arkadaşlar abiler dün saxo vts ile yürüdüm ve aldım,herkez dumur oldu,way be makına yürüo fln.gördüler gsi farkını ;)

bende kat iptali,egr ıptalı headers,son susturucu,bide filtre war o kadar.ciddi bişey yok yani dereceli fln...vts full stock egzos bile yok..ama biraz çok konuşan biriydi acayip keyiflendim :) boşa denemeyelim,sizin makınalar geçti artık fln diyen biri ;) yürüyelim derken yüzü gülüodu,dönünce suratı düştü :)

bende kat iptali,egr ıptalı headers,son susturucu,bide filtre war o kadar.ciddi bişey yok yani dereceli fln...vts full stock egzos bile yok..ama biraz çok konuşan biriydi acayip keyiflendim :) boşa denemeyelim,sizin makınalar geçti artık fln diyen biri ;) yürüyelim derken yüzü gülüodu,dönünce suratı düştü :)

Kaç boy vardı arada?
GSI'ın alması normal zaten bu speclerde.

walla 3 ün sonunda 1 boya yakındı 4 e atınca ufaktan açıldım 170 180 e çıktık 2 boy flndır tahmını,dewam etseydıkte daha açılırdı..ya geçip geçmeme sorun değil,mühim olan o lafları yemesi ;)

gokhan kardes iyi oldu arkadaslar opeli kucumsemenin bedelini odediler...arac 3.vitese gecseydi cakacaktım 200 hp lik bmw ye onların tabiriyle.....dusun iste 136 lık ecotec gsi bmw 192 hp den 3-4 boy fark yiyor...aradaki fark yaklasık 60 hp....bizim makinalar gecmedi otobanda urlaya giderken gordun benim arabayıda...benim aracta 158 hp...vts ile eksoz filtre varken denemistik ama tam yapamadık rolu....bmw nin bir sey olmadıgını goreceklerdi sansları vardı aksam

vay be karışmış ortalık

gokhan kardes iyi oldu arkadaslar opeli kucumsemenin bedelini odediler...arac 3.vitese gecseydi cakacaktım 200 hp lik bmw ye onların tabiriyle.....dusun iste 136 lık ecotec gsi bmw 192 hp den 3-4 boy fark yiyor...aradaki fark yaklasık 60 hp....bizim makinalar gecmedi otobanda urlaya giderken gordun benim arabayıda...benim aracta 158 hp...vts ile eksoz filtre varken denemistik ama tam yapamadık rolu....bmw nin bir sey olmadıgını goreceklerdi sansları vardı aksam
abi araç 158 bg olamaz yıkmalsın o dynoyu!!!!
ayrıca gökhanla denemişsiniz hala benle de denemek ister misin? :D:D:D

Son düzenleme:
cüneyt abi ne 3 4 boyu ya en fazla 2 boy videoyu ızledım adamın götünde gidiom :)) ama bu sağlıklı motorun farkı ;) abi bence senin araba daha gitmeli.düzgün bi ustaya göster abi bi ara makınayı,seni yanımda görmek istyorum :)

Geri