ecotec x20xev li gsi cılar burayaaa.....!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan naer8481
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Erhan yogurt yapacak diyoduk ama onuda kaybediyoruz.. ne hareket(video :D) ne de proje var :)

x20xev cilerden cacik olmaz :D:D (en azindan opelimde olanlardan :D)
aşk olsun kanka yaaa...
bi redline göstereceğim sana mutlaka......

sana mail attim bro.. yanit bekliyorum ;)
olucak hemde oyle bazilari gibi sahte 400 ler gibi degil harbisi neyse o olucak.. 300 500 300 500 hele hic degil :D:D
soooooooon :)

sana mail attim bro.. yanit bekliyorum ;)
olucak hemde oyle bazilari gibi sahte 400 ler gibi degil harbisi neyse o olucak.. 300 500 300 500 hele hic degil :D:D
soooooooon :)
seni tek geçiyorum bu alemde kanks yaaaa...
;););)

haha :D benden ucuza forged kol satan yok :)
zaman olsada Bahar Motorsport a takilsam, cok sey ogrenirdim.. durumlari biliyosun bro.. once uni biticek ! :)

bahar motorsport demisken(reklam olmasin :)), benim kadrajimla ;) iste carbon emme manifoldu, titanium headersli WTCC de birebir yarisan arac

13996.jpg

14031.jpg

14044.jpg

Son düzenleme:
haha :D benden ucuza forged kol satan yok :)
zaman olsada Bahar Motorsport a takilsam, cok sey ogrenirdim.. durumlari biliyosun bro.. once uni biticek ! :)

bahar motorsport demisken(reklam olmasin :)), benim kadrajimla ;) iste carbon emme manifoldu, titanium headersli WTCC de birebir yarisan arac

13996.jpg

14031.jpg

14044.jpg
seni kardeşliğinden tek geçiyorum kanks başka şeyden değil...
öncelikle bu böyle biline!!!!
maili okudum cevap yazmadım limitleri zorluyorum ama inşallah bana nasip olacak onlar.....

seni kardeşliğinden tek geçiyorum kanks başka şeyden değil...
öncelikle bu böyle biline!!!!
maili okudum cevap yazmadım limitleri zorluyorum ama inşallah bana nasip olacak onlar.....

harbi eyw bro :) tanismis gorusmus olmasak inanmazdim.. benden de cift seritli bro.. ;):)

forged icin sana dedigimide baskasina demedim.. yav biz sana kk alalim 12 ayda cok komik rakamlara gelir.. ciddi istersen ben bekletirim bir sure..(mail at ;))
aman neyse bosver sen dara dusurme yakalari :) sonra yenge pis yakalar valla :D:D

harbi eyw bro :) tanismis gorusmus olmasak inanmazdim.. benden de cift seritli bro.. ;):)

forged icin sana dedigimide baskasina demedim.. yav biz sana kk alalim 12 ayda cok komik rakamlara gelir.. ciddi istersen ben bekletirim bir sure..(mail at ;))
aman neyse bosver sen dara dusurme yakalari :) sonra yenge pis yakalar valla :D:D
ahh ah...
kk lar dolu olsa hiç konuşturmam yolla derim kanks???
ama içimdeki ses diyor ki onlar benim!!!

bir daha skype tan senle konusursam, Nezle oluyim :D:D evdekileri ac biraktim yaww :)
beklemedeyiz bro, hbr vericem sana ;)

Geri