- Konuyu Başlatan
aşk olsun kanka yaaa...Erhan yogurt yapacak diyoduk ama onuda kaybediyoruz.. ne hareket(video ) ne de proje var
x20xev cilerden cacik olmaz (en azindan opelimde olanlardan )
bi redline göstereceğim sana mutlaka......
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aşk olsun kanka yaaa...Erhan yogurt yapacak diyoduk ama onuda kaybediyoruz.. ne hareket(video ) ne de proje var
x20xev cilerden cacik olmaz (en azindan opelimde olanlardan )
turbo kitim var ama forgetlerim yokoyle oyle cacik olmaz var mi x20xev i turbolayan veya forgedli olan ciksin ortaya
seni tek geçiyorum bu alemde kanks yaaaa...sana mail attim bro.. yanit bekliyorum
olucak hemde oyle bazilari gibi sahte 400 ler gibi degil harbisi neyse o olucak.. 300 500 300 500 hele hic degil
soooooooon
seni kardeşliğinden tek geçiyorum kanks başka şeyden değil...haha benden ucuza forged kol satan yok
zaman olsada Bahar Motorsport a takilsam, cok sey ogrenirdim.. durumlari biliyosun bro.. once uni biticek !
bahar motorsport demisken(reklam olmasin ), benim kadrajimla iste carbon emme manifoldu, titanium headersli WTCC de birebir yarisan arac
seni kardeşliğinden tek geçiyorum kanks başka şeyden değil...
öncelikle bu böyle biline!!!!
maili okudum cevap yazmadım limitleri zorluyorum ama inşallah bana nasip olacak onlar.....
ahh ah...harbi eyw bro tanismis gorusmus olmasak inanmazdim.. benden de cift seritli bro..
forged icin sana dedigimide baskasina demedim.. yav biz sana kk alalim 12 ayda cok komik rakamlara gelir.. ciddi istersen ben bekletirim bir sure..(mail at )
aman neyse bosver sen dara dusurme yakalari sonra yenge pis yakalar valla