edition için direksiyon kılıfı tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan wave61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: edition için direksiyon kılıfı tavsiyesi

Çıkmayan bir boya bulsak süper olur aslında. Direksiyon daki dikişler siyah ama koltuklardaki dikişler beyaz koltuklarda daha iyi duracak gibi kırmızı.

ylc link' Alıntı:
Çıkmayan bir boya bulsak süper olur aslında. Direksiyon daki dikişler siyah ama koltuklardaki dikişler beyaz koltuklarda daha iyi duracak gibi kırmızı.
abi cikmayan bir boya bulunursa gercekten cok guzel olur ama bulmak biraz zor gibi

Bilen uygulan vardır belki çok güzel olur.

bir de direksiyona kılıf taktık diyelim uzun süreli kullanımda sanırım sökmek istersek renk farklılığı oluşacaktır  ::)

Kılıf kullanmak bana göre degil. O kadar para verip deri direksiyon v.s olsun diyorsun sonrada hiç zevkini alamadan üzerine kılıf geçiriyorsun. Eskirse yıpranırsa o zaman bakarız çaresine. Kullananlara saygım sonsuz. Kimseyi yargılamak bana düşmez.

ylc link' Alıntı:
Kılıf kullanmak bana göre degil. O kadar para verip deri direksiyon v.s olsun diyorsun sonrada hiç zevkini alamadan üzerine kılıf geçiriyorsun. Eskirse yıpranırsa o zaman bakarız çaresine. Kullananlara saygım sonsuz. Kimseyi yargılamak bana düşmez.

:D hocam bizim araç edition malum plastik dayrekşın  steeringwheel

resme yorum yazmadım anlamışsınızdır hayalimdeki direksiyon param olunca alacağım yani krediler bitince:))

birkaç sene sonra yeni kasa 1.6 cdti sport astra beni bekler :D

Geri