Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erm2323 link' Alıntı:ewet takıldığını biliyorum ben, firmalar araç modellerine göre özel bir aparat çıkartmışlar, usb özelliği kazandırabiliyorlar. fakat fiyat konusunda bir bilgim yok. çok pahalı olacağını düşünmüyorum.
Odak Çağrı link' Alıntı:orijinal ekipmanlarla maliyet biraz artabiliyor. onun yerine oem navigasyon takılabilir, hem usb hemde ek diğer özellikler kazandırılmış olur.
arkadasim ortalama orjinal maliyet 750-800 tl gibi onun yerine navigasyon alsaniz veya piyasadan 250 -300 tlye parrot bluetooth alsaniz daha mantikli.nuralk34 link' Alıntı:çağrı bey maliyet yüksek bile olsa cd300 e usb takılıyor mu demek istiyorsunuz ? yaptınız mı daha önce ?
BÜLENT link' Alıntı:arkadasim ortalama orjinal maliyet 750-800 tl gibi onun yerine navigasyon alsaniz veya piyasadan 250 -300 tlye parrot bluetooth alsaniz daha mantikli.
BÜLENT link' Alıntı:arkadasim ortalama orjinal maliyet 750-800 tl gibi onun yerine navigasyon alsaniz veya piyasadan 250 -300 tlye parrot bluetooth alsaniz daha mantikli.