Efsane Araç Kokusu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MadeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MadeN

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlarım,

Hani hatırlarmısınız "ben o yıllarda çocuktum gerçi" eskiden 92-94 yıllarında taksiye binerdik doğan-şahin.. o araçlarda tarif edemediğim mükemmel bir koku olurdu bayılırdım ben o kokuya istisnasız bütün arabalarda aynı araç kokusu kullanılırdı ve ben hep merak ederdim nedir bu diye.. sizde hatırlarmısınız merak ettim.. keşke bulsam o kokudan :D çok güzeldi yaa.. taksi gibi koksa :D

yağlı bır kokudan soz edıyorsun sanırım. bende çok ozledım o şahın kokusunu :D

aaaahh abi ahh dediğin doğru mesela benimde aradığım koku var ama işte insan tarif edemiyo :) benimde dediğim kokuyu genelde taksici eşrafı birlik edip almış gibi hangi taksiye binsem o kokuyu alıyordum ama işte adını bilemiyorum :(

torpido parlatıcı silikon spreylerde vardı galiba öyle bir koku.bir ara kullandığımda aklıma gelmişti şahin kokusu.hangi tür koku parfüm alırsanız alın hep aynı çıkardı.:D

kanka bu tofaşların has tutkal kokusu olmasın ;)

valla ben vanilya kullanıyorum. aracıma binen her arkadaş şöyle diyo: işte araba kokuyo yaa,,,, ben hatırlıyorum bu kokuyu

valla neyli bilmiyorumda o zamanlar başka bi koku yoktu sadece 1 tane araç parfümü vardı :D hep o kokardı.. neydi acep.. :rolleyes:
Dediğin parfümü böyle ipin ucunda sarkan aynaya takılmış bi şekiden mi geliyodu?
Benim hatırladığım tek araba kokusu o çünkü.

Keşke bende o kadar genç olsaydım.. Benim çocukluğumda araç kaokusu bile yoktu :D

Geri