Efsane Araç Kokusu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MadeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ahh ahhh bizim gençliğimizde koku mu vardı? Aracın sağına soluna (özellikle güneş alan yerlerine) vanilya serpiştirirdik arabanın içi mis gibi kokardı. Şimdiki gençlik+arabalar bayağı şanslı.

evet vanilya kokusu olabilir ya.. önereceğiniz bi koku varmı peki? bide araç içi kullanımı kolay olursa iyi olur.. airwick alıyorum kavunlu koyacak yeryok :D damacanayla satılıyor mübarek :D:D

valla ben vanilya kullanıyorum. aracıma binen her arkadaş şöyle diyo: işte araba kokuyo yaa,,,, ben hatırlıyorum bu kokuyu

benim arabanın küllüğünde bir paket vanilya agzı açık şekilde duruyor :)
Eşim arabaya ilk bindiginde aa dolmuş gibi kokmuş araba dedi :)

Ahh ahhh bizim gençliğimizde koku mu vardı? Aracın sağına soluna (özellikle güneş alan yerlerine) vanilya serpiştirirdik arabanın içi mis gibi kokardı. Şimdiki gençlik+arabalar bayağı şanslı.

Ben en uygun yeri küllük olarak gördüm, kokusu gectikce yeni paket acıyorum, tanesi 50 krş :)

evet vanilya kokusu olabilir ya.. önereceğiniz bi koku varmı peki? bide araç içi kullanımı kolay olursa iyi olur.. airwick alıyorum kavunlu koyacak yeryok :D damacanayla satılıyor mübarek :D:D

yumos.jpg

Yumoşun Comfort adlı koku giderici cam sil şeklinde fıs fısları var çok ferah kokuyor. Ben ilaçlama yaptığım için bağaja sıkıyorum genelde. araba çok ferah kokuyor. Fakat çok alkollu sanırım fazla sıkıldığında insanın genzini yakabilir 2 kere fıs fıs yapıyorum araba muhteşem kokuyor. Kesinlikle tavsiye ederim. Kavunlu kokudan nefret ediyorum özellikle yaz aylarında nasıl bunaltıyor insanı nasıl bir kavun kokusu. Yazın bir arkadaşın arabasında vardı. araba 3 gün kapalı kalmış arkadaşta aracına binmiş gelmişti yanıma adamın üzerine sinmişti bu koku :) aynen cümlem şuydu...
"Bir yerini mi kestin acaba? mis gibi kelek koktu da" :)
Cümlenin orijinali Kuvvet mira Disstortion E.P. Kolera'dan cezaya "Bir yerini mi kesitin acaba ? Mis gibi hıyar koktu da"

Son düzenleme:

abi denedim ben onu kokmadı nasıl vanilyadır bu yanlışmı aldım yoksa

ben bildigin pasta yapımında kullanılan toz vanilya (toz,beyaz renkli) alıyorum,paketin agzını acıp(yırtıp) dökülmeyecek şekilde küllüğe dik yerleştiriyorum, 1 hafta-10 gün kokusu gitmiyor, arasıra üzerine dökemeden paketi bir çalkalarsan kokusu artar :)

ondan alıp denemistim kokmamıstı pek tekrar baska marka alıp deneyeyim bimden almıstım :))

bizim polo'nun içi kavun kokuyor gerçi sadece içi değil... yanına 1 metre yaklaş alırsın kokuyu... :D

Sen yanlışlıkla başka bir toz almayasın :kop:. Şimdi ufak paketlerde satıyorlar. Biz zamanında pastaneye gider imalathanedeki ustalardan alırdık. Onların kullandıklarının kokusu daha uzun süreli olurdu. Şimdi her şey sunileşti.

Geri