Yavuz abi sizin zamanınızdada başka güzellikler vardır eminim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla ben vanilya kullanıyorum. aracıma binen her arkadaş şöyle diyo: işte araba kokuyo yaa,,,, ben hatırlıyorum bu kokuyu
Ahh ahhh bizim gençliğimizde koku mu vardı? Aracın sağına soluna (özellikle güneş alan yerlerine) vanilya serpiştirirdik arabanın içi mis gibi kokardı. Şimdiki gençlik+arabalar bayağı şanslı.
evet vanilya kokusu olabilir ya.. önereceğiniz bi koku varmı peki? bide araç içi kullanımı kolay olursa iyi olur.. airwick alıyorum kavunlu koyacak yeryok damacanayla satılıyor mübarek
Ahh ahhh bizim gençliğimizde koku mu vardı? Aracın sağına soluna (özellikle güneş alan yerlerine) vanilya serpiştirirdik arabanın içi mis gibi kokardı. Şimdiki gençlik+arabalar bayağı şanslı.
abi denedim ben onu kokmadı nasıl vanilyadır bu yanlışmı aldım yoksa
Sen yanlışlıkla başka bir toz almayasın . Şimdi ufak paketlerde satıyorlar. Biz zamanında pastaneye gider imalathanedeki ustalardan alırdık. Onların kullandıklarının kokusu daha uzun süreli olurdu. Şimdi her şey sunileşti.abi denedim ben onu kokmadı nasıl vanilyadır bu yanlışmı aldım yoksa