efsane

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan getrag84
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hayırlısı olsun. üzüldüm ama

2-3 hafta önce cumartesi günü Bahcelievlerde mantayı giderken görmüstüm, galiba sapkalı biri kullanıyordu (hatırladıgım kadar) haznedar, güngören tarafına sürüyordu...Arkadan baktıgımda bir de arkada spoyler olsaydı düsünmüstüm ama galiba ATS Jantları vardı üstünde? Mantasız ne yapacaksın simdi - bir sayfa kapandımı - araba istanbuldamı kaldı?

torsion' Alıntı:
kardeş sırf jant 2 milyar ediyo.o manta 6 liraya satılır mı hiç?

ben calibrayı almadan bana satsaydın keşke
satılırken o jantlar yoktu üzerinde ama haklısın 6 liraya sattığıma pişmanım.

VSS-1' Alıntı:
2-3 hafta önce cumartesi günü Bahcelievlerde mantayı giderken görmüstüm, galiba sapkalı biri kullanıyordu (hatırladıgım kadar) haznedar, güngören tarafına sürüyordu...Arkadan baktıgımda bir de arkada spoyler olsaydı düsünmüstüm ama galiba ATS Jantları vardı üstünde? Mantasız ne yapacaksın simdi - bir sayfa kapandımı - araba istanbuldamı kaldı?
gördüğün manta olmalı ats jantlı olarak satmıştım.manta olmasada omegayla devam . belki ilerde bi manta daha yaparım kısmetse.
ayrıca taziyelerinden dolayı tüm arkadaşlara teşekkürler.

Manta Ocak - Subat ayında Avcılarda / Istanbulda E-5 yolun üstünde yine satısa sunuldu. Iki hafta icerisinde hemen satıldı.

hayırlısı olsun. Allah daha iyilerini nasip eder inşallah.

kardeş araç çok fantastik canın sağ olsun üzülme durum müsait olur bulursun yine birşeyler

Geri