Egr Den Kurtuldum...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sahlan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1.Doğru
2.Olmaz
(egr yanmayı kötüleştirdiğinden harareti bir miktar düşürüyor) iptaline bağlı olarak hararet yüksek olur 2 derece falan farkedemezsiniz bile. İPTALİNİN FAYDASI DAHA ÇOK
3.Tech2 ile de oluyor ama kesin çözümü beyin yazılımı ile oynayarak iptal etmek

Arabadan nefret ettirdi bu egr yaptırmadan sattım :) ama çok araştırmıştım.
Bu aracımda da egr arızası bekliyorum bugün olmasa yarın..
Çeker fişi gezerim takmam fazla...

Son düzenleme:
tamam teşekkürler abi. bende 2 kere kendim temizledim ve şu an sorun yok. amaaaa ilk hatasında gözünün yaşına bakmayacağım hemen kendim iptal edeceğim mekanik olarak. bilgisayardan ise artık bulacağım bir yolunu :D

valla usta bn servıse gıttım kapatın dedım bagladılar makınaya kapattılar....

ustam meraba bendede 2003 astra g var araba seyir halinde iken gaza bas çek yaptığım zaman arabada bir silkelenme oluyor acaba buda egr ile alakalı bir durummudur...

ateslemeyle alakalı bir durum değil onu daha önce baska arabada yasadığım için biliyorum bu muhtemelen egr gidip temizletsem 0/0 100 geçermi bu gaza bas çekte ki silkeleme

iki kere temizlememe rağmen, aradan 1 hafta geçince bugün yavaşlayınca araç yine stop etti. kararımı verdim yarın egr yi tekrar sökeceğim ve egr nin alt tarafını 1 cm ye yakın yükseltip en son a kör conta kesip tamamen kapatacağım. büyük ihtimal arıza ışığını yakacak onuda bi türlü halledeceğim.

motor iyice kurum bağlamıştır birde güzel carbon clean yaptır.

Geri