2001 astra fdede aynı yerdemi egr bende temizleyecem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Selam Arkadaşlar bende Opel Astra G var 2000 model EGR soketini yerinden çıkardım fakat ben bir şey farkedemedim arıza lambası yanıyor o problem değil fakat çekiş, gidiş vs. hiçbir şey değişmedi bu opellerin çekiş problemlerine ve süspansiyon arızalarına kökten bir çözüm bulmamız lazım yoksa binilmez bunlara.... The Red_Sea Software ®
egrnın altına sac conta degılde normal conta koyduysa o conta anından patlar zaten. normal contayı koyacagını sanmıyorumArkadaşlar bende 2000 astra cd otomatik vites benzinli 1.6 x16 motor olan aracımın egr sini Ustam 3 mm saç değilde conta kestirerek iptal etti . İlk iki gün arıza ışığı yandı , stop edince tekrar söndü. Bir kaç gün sonra aracımın deposuna benzin katkısı koydum arıza lambası tekrar yandı ancak yine üzerinden iki üç gün geçtikten sonra yanmamaya başladı . Ustama Sac yerine contacıdan kesilen contanın zararı olurmu diye sorduğumda olmaz dedi .Forumdaki ustalarım sizce sıkıntı olur mu?