Egr valfi

Şöyle söyliyim egr iptali ile katalizör, orta susturucu iptali ve son susturucu orijinali ile değişti. Aracım lpg de 33 kuruş yakıyordu öncesinde şuanda 26 kuruş civarı bir tüketimi var. Ve performansı hissedilir şekilde arttı. Önümüzdeki iki gün içerisinde dyno testine sokmayı düşünüyorum. Sonucu sizinle paylaşacağım.

Merakla bekliyoruz. [emoji1474]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Biraz önce bende söktüm sanki fark etti gibi daha seri oldu. Yarında gözlemleyeceğim bakalım. Bu işin bir zararı yok mu?

Siz neden iptal etmediniz sadece fişini çektiniz merak ettim. Ayrıca sizde gözlemlerinizi yazarsanız çok sevinirim. Avantaj dezavantaj şeklinde.

http://www.opelim.net/forums/teknik-servis/110843-erg-valfi-ne-siklikla-kirlenir.html

Burada paylaştım fişi çekmek daha kolayıma geldi o yüzen sök tak işi ile uğraşmadım. :D

Biraz önce bende söktüm sanki fark etti gibi daha seri oldu. Yarında gözlemleyeceğim bakalım. Bu işin bir zararı yok mu?

egr valfinden motora doğru çıkan hortumu boşta bırakınca rolantide titreme kesiliyor hortumun ucunu kapatınca yada egr valfine takınca rolantide ufak bir titreme başlıyor

Bu gün çekilmiş şekilde sürüyorum çekiş daha iyi gibi geldi. Ve kalkışta titreme yapıyordu sanki kesti. Ama dediğiniz gibi arıza ışığını yaktı.

Bugün etlik foruma gideceğim baya yokuş var orda anlayacağız gerçek durumu [emoji23]

Bu gün westinghouse hortumunu değiştirttim. Onun bulunduğu bölgede egr emme manifoldu girişi açık duruyordu. Usta körledi :) fazla hava girdiği için çok yakar dedi zengin hava yakıt karışımından dolayı. Birazdan sökücem :rakir:

Geri