evet kat iptali arabayı çok rahatlatıyor bende 1.7 dti var düşük devirlerde hiçbi değişiklik yok hatta daha güzel devir kazanıyor yakıttada fark etti bir haftadır 20 ytl lik mazotla geziyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet kat iptali arabayı çok rahatlatıyor bende 1.7 dti var düşük devirlerde hiçbi değişiklik yok hatta daha güzel devir kazanıyor yakıttada fark etti bir haftadır 20 ytl lik mazotla geziyorum
ben de iptal ettirmeyi düşünüyorum ama benim bildiğim kat iptal edilince biraz daha fazla yakması.evet kat iptali arabayı çok rahatlatıyor bende 1.7 dti var düşük devirlerde hiçbi değişiklik yok hatta daha güzel devir kazanıyor yakıttada fark etti bir haftadır 20 ytl lik mazotla geziyorum
ben de iptal ettirmeyi düşünüyorum ama benim bildiğim kat iptal edilince biraz daha fazla yakması.
ok şimdi açığa kavuştu..eğer sıfır km arabada kat iptal edilirse evet fazla yakar.ama bitmiş bir katalizörün değişimi zaten artan yakıtı birazda olsa azaltabilir