egsoz tavsiye__???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CeyCeyX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sebrıng benimde sevdiğim bir marka. Ankarada durum nasıldır bilmiyorum ama eksoz taktıktan sonra polis ile çiddi sorunlar yaşıyabilirsin ki ben eski tecrübelerimden biliyorum bağlattıktan sonra cözmesi çok maliyetli bir iş hele birde hafta içleri çalışman şarsa dahada büyük sorun. Bence bu işi yapmak için biraz bekle bu ara çevremdeki herkez tüv onaylı son susturuculardan bassediyor aslı astarı nedir iş netlik kazansın uygulamayı ondan sonra yaparsın.

cok tesekur ederim arkadaslar. superspirnt ti sordum 600 den acti agzini :)
basarilimis baya bu konuda en az seside superspirnt diyorlar..

Can ERCAN arkadasimizin dedigi gibide tuv onayli gerekirmis.. gecmek istiyorsak muaneden tabi..

bugun proshop da sordum 120 ytl lik war dedi sesi tatli dedi. ama hic duymadigim bir marka

otto olabilirmi o marka ?

ben 1 ay önce VENÜS marka SLİNCİR li egzos taktırdım.slincir ı egzosa taktığın zaman ses neredeyse orjinala yakın oluyor,polis açısındanda pek bir sıkıntı olmaz.ben kapaksız kullanıyorum ve ses olarakta gayet memnunum.şahinler gibi rahatsız edici bir ses değil,çok tatlı bir sesi var.tavsiye ederim:)Fiyatıda gayet uygun 110 tl:Dkarar senın..yakın zamanda video eklicem bu egzosdan düşünürsen gönderirim.şimdiden hayırlı olsun diyelim..

ss, sebring ya da magnex bence:)

LASER mı acaba?

Bence o kadar para vereceksen git İstanbul'da İskender e yaptır

Geri