egsozdan LPG kokusu neden gelir?

mantık doğru ne kadar hjava o kadar kaliteli yanma

araba tüplüyse ondan gelir:)))) şaka bi yana benm arabamda 1 senedir lpgli inan 1 kez olsun ne eksozttan tüp kokusu duydum nede içinden.. bence mutlaka gösterin

çokda kurcalatmak istemiyorum nokta atışı yapmak istiyorum anlayıp müdahale etmek yani.ama koku elmesi hoş değil gerçekten.debimetre pahalı bir parçaymış bunu arızalımı değilmi diye ölçtürme imkanımız varmı sşzce?

lpg ayarı, ateşleme sistemi veya emmede problem varsa araç gazı tam olarak yakmıyorsa veya gaz kelebeğe ayardan dolayı fazla giriyorsa (sıralıda bu sorunun olacağını sanmıyorum) koku yapabilir!..

servise git arkadaşım debimetreyi deneyip alma imkanı sunuyorlar ben öyle yaptım . parçayı taktılar test sürüşüne çıktık araç normale döndü ondan sonra parasını verdim.bu parçanın yan sanayileride var usta 130 ytl civarı

servise git arkadaşım debimetreyi deneyip alma imkanı sunuyorlar ben öyle yaptım . parçayı taktılar test sürüşüne çıktık araç normale döndü ondan sonra parasını verdim.bu parçanın yan sanayileride var usta 130 ytl civarı
deneyip alma imkanı güzelmiş.peki arızalı olup olmadığı sökülmeden anlaşılmıyormu?ben yenisi takıldığında hemen sorunun çözüldüğünü anlayamamki?yani o an gaz kokusu gelmemiş olması -hah oldu bu iş- dememi sağlamaz.mesela bosch car servisler varmış oraya soksak bütün ateşleme sistemini gözlemleme şansımız varmı?birde ankara da tunusdaki bu bosc car işlemini yapan yermi acaba?çok sordum değilmi özür ya:D saygılar.

bazen tech2 ye bile bağlasan belli olmuyo

vala bazen oluyo bazen olmuyo anlamadımki bigün 187 gaz kaçak servisini çaarcam egoda:D ellerinde cihazla test etsinler diye.:D:D
acaba boshc car servisler nasıl işe yararmı sizce?

Geri