Egzos & TÜV muayenesini geçirirsem cezası ne kadar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan omero72
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
"Hiç" demeyelim şimdi, çünkü bana sorun çıkarttılar.

Dürüst bir egzos muayenecisine giderseniz sonuç çıkarmamaları mümkün değil çünkü araç katlı olarak tanımlanırsa testten geçemiyor.

Kat iptali bizim merivadada vardi muayeneye ben soktum ve hicbir oroblem yasamadim kat iptali var ama duz boru degil , bos kovan seklinde ;) eski arabalarda kat. Mi var sanki abi ;)

HUAWEI-U8850 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

"Hiç" demeyelim şimdi, çünkü bana sorun çıkarttılar.

Dürüst bir egzos muayenecisine giderseniz sonuç çıkarmamaları mümkün değil çünkü araç katlı olarak tanımlanırsa testten geçemiyor.

O yüzden Tüv Den Uzak durmak gerek :D

Kat iptali bizim merivadada vardi muayeneye ben soktum ve hicbir oroblem yasamadim kat iptali var ama duz boru degil , bos kovan seklinde ;) eski arabalarda kat. Mi var sanki abi ;)

Yok ama onlar için yapılan testteki ölçümler ayrı. Sonuçta çevreyi koruma amaçlı monoksit gazları yok eden şey kat, ve yeni araçların da hepsinde olması kanunen zorunlu.

Bu arada Tüv değildi ölçtürdüğüm yer, Tüv'de böyle olacağını bildiğim için 100km içindeki tek olan diğer ölçüm istasyonunda şansımı denedim, o da dürüst çıktı (veya karşısındaki egzozcu ile anlaşmalı :D :D)

Dediginiz dogru olabilir ama nasil olduysa meriva gecti valla hatta icinde sacmasapan km si gecmis zift gibi yag vardi gaza bastigimda bayagi duman atmisti , adam bunu gordu yuzume bakip guldu :) bu arada tuvde yapildi olcum hatta 2 yil once ciglide muayene yapan adam bornova tuv de karsima cikti aracta sorun yoktu zaten ama gerginligimi bi nebzede olsa hafifletti :) tuvde yasadigim gerginligi oss ye hazirlanirken yasamiyorum yeminle :)

HUAWEI-U8850 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bende düz boru var önceki sahibinden, muayene zamanı gelince seneye bi susturucu takayım geçeyim o zaman :D Ne yapıcam diye düşünüyordum :)

Geri