Egzoz Cezasi

Byler ya nie illaki son susturucu alıyonuz ya mis gibi nikelajlar var,hava filtresiyle bütünleştimi tok ses veriyo çevirdimi(polis) nikelajı sök gittsin temiz iş uğraştırmaz görüntü diosanız şimdi çeişt çeşit nkelajlar var tamam biraz basit duruyo ama temiz yani sıkıntı oldumu sök gitsin şimdilik idare ediyo ama ilerde bilemiom :)

Byler ya nie illaki son susturucu alıyonuz ya mis gibi nikelajlar var,hava filtresiyle bütünleştimi tok ses veriyo çevirdimi(polis) nikelajı sök gittsin temiz iş uğraştırmaz görüntü diosanız şimdi çeişt çeşit nkelajlar var tamam biraz basit duruyo ama temiz yani sıkıntı oldumu sök gitsin şimdilik idare ediyo ama ilerde bilemiom :)

Sıkıntı yaratmaz doğru diyosun ama bi süre soora sende sıkılıp son susturuc alırsın :)

ne bu ya herşey yasak film egzoz vs vs..........
modifiye kendi başlı başına bir sektör oldu trafikle anlaşıp bi çaresini bulsun artık

polis megane larını da modlasalar belki bulaşmazlar :D

polis megane larını da modlasalar belki bulaşmazlar :D
:) :) ii olur aslında polis abi kapısalımmı:) abi senin jant kac inch:)

arkadaslar illa otoparkta söktürmeniz gerekmiyor
ertesi gün bi kagit veriyorlar en yakin subeden ve o kagitla otoparktan saliyorlar seni, sende gidip eksozcuda cikartiyorsun ve muaine istasyonuna gidip komple muaine yaptirip o aldigin kagida mühür vuruyorlar. o kagidi birdaha subeye götürüyorsun onlarda senin aracini bilgisayardan cikartiyorlar. eee aldin arabayi ve kagit isini yapmadin ne oluyor??
10 gün icersinde yaptirman gerek zaten bu islemleri, yoksa aracini trafikten komple men ediyorlar :(

ben aynen gecen yaz bunlari yasadim

benim araç bağlandı bence hiç takma

pff bizde de var ama okadar rahatsız edici bises çıkmıyor inşallah sorun olmas sadece son susturucu :(

benim egsoz dan hiç ses cıkmıyo deviri yükseltmen lazım ama gelde bunu polislere anlat adamlar kıllık yapıyor kafaya koydularmı niye araçta tepeşir yok diye bile ceza keser aklınızda olsun

Geri