Egzozdan su akıyor!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GeneraL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar bilen lütfen neden su damlattığını yazsın. merak ettim yawww..
sağlıklı motor neden su damlatır,????
nerden gelir bu su ????

arabanızın hava yakıt karışımının çok güzel olmasın dan dolayı su geliyor yakıt sarfiyatı güzel demektir buda ilk çalıştıktan sonra bir müddet gelir ve sonra kesilir tedirgin olacak bir durum değil aksine güzel bir durum bağaj içinde tahminim bağaj halınız yada havlu bez vb. bir şeyin ıslak olmasından dolayı terleme yapıyordur bagajınız hava almıyor buda güzel bir şey arabanızın arkasından kazası yok ve fitiller çok iyi diyorum ben :D

+1903..
güzel cevap..

egzos ısınınca nemleniyor ilk çalışmada bi miktar su atması normaldir devamlı akıyor ve soğutma sisteminde su azalıyorsa contada sorun vardır.

Evet bu sorundan dolayı ben de bir ara epey paniklemiştim ama, aksine bu bir sorun değil motorun iyiliğini gösteren bir durummuş. Su gelmesi motorun yağ yakmadığını benzin atmadığını gösteriyormuş.

Teşekkür ederim ilgilenen bütün arkadaşlarıma motorun ve bagajın iyi olduğuna anladım sağ olun var olun.

Eksozdan su atma bende de var arkadaşlar. Bir çok ustanın dediği gibi benzinin iyi yakıldığına ve motorun sağlıklı olduğuna işaretmiş.

Geri