Egzozdan su atmasi

mkaganozkal

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
MERHABALAR.BENİM 97 MODEL VECTRA GLS'M VAR..GAZA YÜKLENİNCE EKZOZDAN FAZLA SU ATIYOR..O DA HAFTALIK 1 ÇAY BARDAĞI KADAR EKSİLME YAPIYOR..TAMİRCİME GÖTÜRDÜĞÜMDE ARABANIN NORMAL OLDUĞUNU SÖYLEDİ..AMA BEN BU KADAR FAZLA SU ATAN ARABA GÖRMEDİM DAHA ÖNCE..YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM..:sorry:

Sevgili arkadaşım forum kuralları gereği büyük harfle yazmayın lütfen
birde neden 1 den fazla aynı mesajı yolluyorsunuz bilemedim cevap gelmedikçe böyle mi yapacaksınız

Mükerrer mesajlar silimiştir

Bildiğim kadarıyla ekzostan su atması aracın conta yaktığı anlamına geliyor. Yani normal birşey değil. Yanlışım varsa düzeltebilirsiniz.

Sevgili arkadaşım forum kuralları gereği büyük harfle yazmayın lütfen
birde neden 1 den fazla aynı mesajı yolluyorsunuz bilemedim cevap gelmedikçe böyle mi yapacaksınız

hardcat forum kurallarına göre "arkadaşım,hocam... v.b" gibi hitaplarda yasak..Ben en başta bunu okumuştum..

Normal. Hiçbir sıkıntı yok. hatta sağlıklı motor su atar derler eskiler. saygılar.

Bildiğim kadarıyla ekzostan su atması aracın conta yaktığı anlamına geliyor. Yani normal birşey değil. Yanlışım varsa düzeltebilirsiniz.

teşekkür ederim cevap verdiğiniz için..Maliyeti ne kadar olur bir bilginiz var mı??

Normal. Hiçbir sıkıntı yok. hatta sağlıklı motor su atar derler eskiler. saygılar.

teşekkürler..Bende duymuştum onu..Ama ben bu kadar fazla attığını hiç görmemiştim..Özelliklede gaza yüklendiğimde..

Demek ki yanlış biliyor muşum:) Conta yakmış olsa da çok masraflı olacağını sanmıyorum zira ustaların abartılı fiyatlar söylediğinden bahsediliyor forumda. Ama benden daha tecrübeli kullanıcılar vardır forumda elbette. Umarım kabataslak bir fiyat söylerler...;)

Geri