Ehh işte kendi çapımızda jant lastik,egsozla başladım...İşte benim Astra G:)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Teacher
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sade ve şık olmuşşş bence ön farlarıı ve ön panjuru değiştir abii birazda düşür arabayı süper olur başka bir şey istemez güle güle bin

24072007760ei5.jpg

annaaaa astra g lerin jeep versionudami varmis :kop:

saka saka yakismis hepsi, sadece yaylar eksik ;)

rengi çok güzel ama jantlar hiç olmamış diyebilirim arabanın önü için iyi bir panjur artı hella siyah farlar çok yeterli olur yay için 3'lük takarsan problem olmaz ve çok şık olur kapı direklerine orj siyah kaplama yaptırabilirsin çok yakısır.

ÖĞretmenİm Jantlar MÜthİŞ Aynisindan Almaya Nİyetlendİm.
Bİrde 3 LÜk Yay

Sen bu zevkle devam edersen ilgi çekici bi araba çıkar ortaya. Arkadaşların dediklerinie katılıyorum + olarak panjuru değiştir acilen panjur çok değiştiriyor arabayı

Jantlar kötü duruyor bence çok yüksek kalmış araba.
Lastik üstü o boşluk kapanmadığı sürece jantlar kendini göstermez.
Yada arabaya 4-5 kişi doldurup dolaşacaksın. yaylar değişmiş gibi çöker:)

Arabanın yay istemeyi bırak yay diye bağırdığını biliyorum arkadaşlar,amaaa şuanda bile 4-5 kişi binince arka lastikler sürtüyor,bu konuda hep sorularım oıldu ama pek yardımcı olan olmadı,17 taktım 205-45 sürtmez dediler sürtüyor merak ediyorum bu 17 takıpta düşürenler ne yapıyo çamurluklarımı şişiriyolar anlayamadım...panjur olayına gelince nereye gitsem aynı panjurun amblemsiz olanı var ya onu çıkarıyolar,onunda pek bi değişim sağlayacağına inanmıyorum şu irmsherler hoşuma gidiyo onuda bulabilene aşk olsun....

Geri