Eibach Vogtland H&r ?

35mm de hangisi konforu en az bozar

• EIBACH

Oy: 27 52.9%
  • VOGTLAND

Oy: 12 23.5%
  • H&R

Oy: 12 23.5%

• Kullanılan toplam oy
    51
H&R yarışma dışı kaldı eibach fazla indirmez diyolar o zaman eibachın 5 liğini almak lazım 35mm lik bişey farkettirmez

Eibach 5 lik kıvamında indiriyor bende ama tabi kıvam insandan insana değişir.Aracımda orjinal jant lastik kombinasyonu olsaydı eibach düşünürdüm fakat jantlar zaten yeterince yükselticeği için koni aldım koni güzelindiriyor ama eibacha göre biraz sert.

haftasnu h&r alıyorum.yol tutuşu falan diğer markalara göre nasıl etkiliyor.vogtland düşünüyordum ama h&r kullanan herkes tavsiye ediyor...

arkadaş sorduğun yayların hepsi hakkında bilgim var... eibach çok sert bi yaydır... vogtland kullanan arkadaşlarımız çok sitede... yol tutuşunun ve konforunun aynı derecede yüksek olduğunu söyleyebilirim sana.. kesinlikle vogtland al.

H&R'ı bilmeyen ve hakkında araştıma yapmış olmayan, dahası kullanmayan H&R hakkında yorum yapmasın lütfen.Ben H&R kullanıyorum ve şu ana kadar kullandığım yayların tümünden kat kat daha iyi.H&R'ı almamadaki sebep 25 yıldır BMW ve Mercedes gibi 2 firmanın tedarikçisi olması.Vardır bunların bir bildiği. ;)

bu nası iş ya hepsi süper konforlu oldu bir anda ortak bi karar kılsanız ona göre alsam :(

eibach kullanıyorum konfor güzeldenebilir ama vog. önerenler ve kullananlar cok memnun şuanda almak istesem vog. alırım

Durumu şöyle özetlemeye çalışayım; H&R sadece yay üreten bir firma değil, süspansiyon konusunda uzman ve teknoloji üreten bir firma.Ürün gamında yay, cup kit (yay+amortisör), coilover, swaybar ve spacer gibi süspansiyon sisteminin tümüne yönelik ürünler mevcut.İncelemek isteyenler için link aşağıda.

http://www.hrsprings.com/products

Geri