Ekim Ayı Otomobili...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan UMUT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

EKİM AYI OTOMOBİLİ....

• Kullanılan toplam oy
    170
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
araçlar guzel astra h ta cok emek var fakat o plaka yerine hiç plaka olmasaydı daha hoş dururdu ve spacer istiyor dediginiz gibi astra h cok begendim fakat bu ankette oyum gtc ye basarılar arkadaslar

araçta plakanın olmasının sebebi pederden dolayı ve pederi de 3 defa polis cevirince mecbur kaldık takmaya ayrıca sıra spacerlere geldi özen gereken bi konu ve kış geldiği için yaza kaldı yinede teşkkürler eleştri alcaz ki doğruları görelim :)

emek verılmıs araca ve verdıgı emegı hak edıyor onun ıcın oyum 4 kapıdan yana

gtc hb

20 18 çekişme devam ediyor :)

Kasanın hastası olduğum için oyum Can' a.. Ayrıca serkan için plaka konusunda yazılanlara katılıyorum..
Yarışmacılara başarılar..

Kasanın hastası olduğum için oyum Can' a.. Ayrıca serkan için plaka konusunda yazılanlara katılıyorum..
Yarışmacılara başarılar..

yani gtc nin yanında nekadar ayakta durabilirz die bakıyoruz şimdilik pes etmedik daha :) teşekkürler arkadaşlar

bu ay gerçekten çekişmeli geçiyor... keşke 1 astra h/gtc daha katılsaydı aranıza :) nasip değilmiş... bu arada dikkat ettim de genelde astra lar katılmış bugüne kadar anketlere...
evet daha erken ama herkes hazırlansın diye şimdiden duyurmak isterim.. Kasım ayı CORSA C ayı... tüm corsa c leri bekliyorum 5kapı 3kapı van makyajlı kasa hiç farketmez yeter ki CORSA C olsun...
ee KASIMDA AŞK BAŞKADIR...

bu ay gerçekten çekişmeli geçiyor... keşke 1 astra h/gtc daha katılsaydı aranıza :) nasip değilmiş... bu arada dikkat ettim de genelde astra lar katılmış bugüne kadar anketlere...
evet daha erken ama herkes hazırlansın diye şimdiden duyurmak isterim.. Kasım ayı CORSA C ayı... tüm corsa c leri bekliyorum 5kapı 3kapı van makyajlı kasa hiç farketmez yeter ki CORSA C olsun...
ee KASIMDA AŞK BAŞKADIR...

pert olan bi corsa c miz varda fotoları duruyormu bilmiyorum bilgisayar format atıldığından bütün herşey silinmiş

çekişmeli gidiyor 2. günden bukadar katılım şaşırdım valla he

pert hali bile yeter diyorsun yani...:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri