Ekim Ayı Otomobili...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan UMUT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

EKİM AYI OTOMOBİLİ....

• Kullanılan toplam oy
    170
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkezin yorumları çok değirli sağolsunlar kimse arabam hakkında kötü dememiş. Ama dediğim gibi bağzı yorumlar beni ayrıcana sevindirdi.

yani kalkıpta gtc gibi mükemmel dizan bi araça kötü diyecek adam varmıdır düşünmek lazım kötü dediyse zaten bi okadarda adam hakkında düşünmek gerekir :))

her ikisinede oy ver me şansımız olsaydı keşke ama can seviyorum gtcleri oyum sana
dediğin gibi sözünde dur gofret alcan

her ikisinede oy ver me şansımız olsaydı keşke ama can seviyorum gtcleri oyum sana
dediğin gibi sözünde dur gofret alcan

Lem deniz ne gofreti. gofter ile kandırılacak adam değilsin :D

İşim şakası bir yana millet yanlış anlıyacak.

Serkan fark açılıyor :D :(

Lem deniz ne gofreti. gofter ile kandırılacak adam değilsin :D

İşim şakası bir yana millet yanlış anlıyacak.

Serkan fark açılıyor :D :(

yanlış anlıcaklar :) aynen

yok be abi ufaktan ufaktan beraber gidioruz işte (kıralım zincirlerimizi ikimizde berabere bitiririz bu olayı ;:) )

Bende h cıyım gtc tasarım olarak on numara bi araba ama bu kadar emek birinciliği getirir bence oyum sana serkan

Bende h cıyım gtc tasarım olarak on numara bi araba ama bu kadar emek birinciliği getirir bence oyum sana serkan

eyvallah sağolşasın abi sizlerle daha iyiye inşallah

garjım yok onu bi ayarlarsam ortaya daha güzel bişeyler cıkarıcaz inşallah

Bu arada spacer ve plaka konusuna katılıyorum onlarda hallolursa daha güzel olur :)

Bu arada spacer ve plaka konusuna katılıyorum onlarda hallolursa daha güzel olur :)

plaka olayına yapacak bişey yok orda kalacak ta spacerleri ayarlıcam en kısa zamanda

plakayı taşıyabileceğim başka bir yer yok takmadan da dolaşmak olmuyor ondan bu şekilde devam :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri