Ekim Ayında Opelim.Net "Olası" Drag Organizasyonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar katılım ne kadar fazla olursa fiyatta o kadar asağıya inecek.komple pisti opelim.net adına kapatmayı düsünüyoruz..isteyen istediğiyle kalkabilir...2 defa kalkıp elenen kenarda oturmasın diyoruz.pistin zevkini cıkarmak istiyorsak, kimse benim arabam 1.2 1.4 demesin katılsın maksat eğlenmek ve güzel bir gün gecirmek...evet başka kimler var arkadaşlar....bu pazarki iftar yemeğinide unutmayalım arkadaşlar:)

İşte bu kadar ya Cenker :alkis:

Birde çok merek ediyorum;Bu sitenin onlarca Astra F,G ve H sahibi üyeleri nerede acaba?

Kendi adımıza 50 araç çıkarabilirsek-ki rahat çıkarabileceğimizi düşünüyorum,dışarıdan kimseye gerek kalmaz..

katılmayı çok isterim ama arabamın debriyaj sıkıntısı var o yüzden katılamayacağım

güzel olurdu ama bizim otomatik vites vectra ile 2.0 lt sınıfında hiç şansım olamaz. zaten babam vermez arabayı drag için :D

Güzel Organizasyon , katılmaktan ziyade izleyici olarak katılmak istiyorum

180basmak ne ifade ediyor diyenler....Nerdesiniz? Trafiğe kapalı alan :) drag eğlence var ama katılım az gibi görünüyor..

Çok güzel bi organizasyon.
Katılımcı arkadaşlara başarılar, iyi olan kazansın, dostluk kazansın diyorum, çok istememe rağmen katılma şansım olamayacak malum iş dolayısıyla. Herkesin çok eğlenceli saatler geçireceğini biliyorum. Bunu düşündükçede içim içimi kemiriyo.

Yolda ve drag'da çekim yapacak ve sonrasında ise onları montajlayarak güzel bir opelim.net videosu oluşturabilecek amatör olmayan bir gönüllü kameraman aranıyor....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri