Ekim Ayında Opelim.Net "Olası" Drag Organizasyonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kadir abi arabayı özel bi servise götürdüm elektironikci arabaya bulutut aracılığıyla beyne girdi arabanın tüm değerlerini döküman olarak aldım bu dökümanları sana yollayacağım beyinde bellekte sabit kalan 3 büyük hata vardı onlarda oksijen kırank debimetre arzaları bunlar silinse dahi tekrardan veriyormuş ve biz bu parçaları aldık değiştirdik arabanın gaz yemesi ve gidişi çok değişti galiba araba eski performanssa geri döndü çok mutluyum abi
Şimdi beyindeki 3 büyük hata dediğin şeyler sende arıza ışığı yakıyormuydu ? ki yakması lazım ..ki o arıza ışığı yanarken beyin motoru korumaya alıyo ve enaz 10 hp düşük çalışıyor..Hava akış arızalı olduğunda bariz hissedersin teklemeden kesip bırakmadan,krank devir sensörüde keza öyle,.. Herneyse arabam düzeldi diyosun asıl şimdi "dyno" yolu gözüküyo sana ..Sen ölçemessen kadettçi kds yavuz ölçecek orda :D

1.4 sınıfındakilerde neler var bilsem gelecemde atesleme sistemimde sorun var yaptırabilirsem ozamana kadar gelcemde hayırlısı bakalım cok işim var cookk

Arkadaşlar bende katılmak istiyorum... birde sorum olacak. aracım 1.6 vectra, gsi larla kalkacakmıyım yoksa kategorilerde 16 larda ayrılacaklarmı gsi larla?

Şimdi beyindeki 3 büyük hata dediğin şeyler sende arıza ışığı yakıyormuydu ? ki yakması lazım ..ki o arıza ışığı yanarken beyin motoru korumaya alıyo ve enaz 10 hp düşük çalışıyor..Hava akış arızalı olduğunda bariz hissedersin teklemeden kesip bırakmadan,krank devir sensörüde keza öyle,.. Herneyse arabam düzeldi diyosun asıl şimdi "dyno" yolu gözüküyo sana ..Sen ölçemessen kadettçi kds yavuz ölçecek orda :D
evet abi yazdığın her sey arabada mevcuttu dün tam kapsamlı cihaza girince herşey ortaya çıktı verilerde ortaya çıkan arzaları giderdik paröçaları değişince arabada çok gözle görülen performans geri geldi

insallah iboo ben elimden geleni yaptım bu arabayı yurutmek için oda yetmezse benim f 16 şanzumanıda veririm yeterki mutlu ol

devo saol kardeş hersey için yürüsün artık demi hakkını versin emeğimizin bana araba konusunda yardımı dokunan sen ve kadir abiye ne sölesem bilemiyorum ama hepinizden ben razıyım allahda sizden razı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri