Ekim Ayında Opelim.Net "Olası" Drag Organizasyonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katılımcı Listesi:

1-dragon - kadett gsi
2-isotta - kadett gsi
3-karanlık - astra gsi
4-jocco - astra gsi
5-mynat - astra gsi
6-muddapa - calibraturbo
7-aga78 - corsa 1.4
8-yezocan - astra 1.7 dizel
9-m gazihan - corsa 1.7 dizel + 2araç
10-hasang - corsa c 1.3 dizel
11-adem - megane coupe 2.0
12-yakup - (6 amerikan)
13-barkın - pontiac
14-kse71 - camaro z28
15-devolation - astra 1.4
16-skyeye - corsa 1,4
17-mutkan- corsa c 1.3 cdti

şuna chip li dersek :):):):)
şişşşş çaktırmaa...:) serkan beyy şaka bi yanaa isterse chip olmasın fark etmez.söylediğim gibii maksatt bizi bilmeyen kalmasınn.herkes katılsınn.amaç muhabbet eğlence ve bütünlükk... opelim.net i bilmeyen kalmıyacakk... oo pistii kapattıracağız inşallah...

Son düzenleme:
biraz öyle oluyoo:) fakat çok önemli olan konu belkide bir ilki gerçekleştireceksiniz.izmitteki ilk bayan drag yarışcısı olacaksınız...ama emin değilimm belkide ilk değildir...

Değil :( ama bir ilk gerçekleşecek; Kadett GSI& 1.7 Astra CDTI :rolleyes:

ben hiç drag yapmadım, yani şimdi yapsam tehlikeli olurmu acaba, hani yollarda falan yapıyoruz da ufak tefek, ya yaparım heralde yaa taam yaparım yaparım...:)

ben hiç drag yapmadım, yani şimdi yapsam tehlikeli olurmu acaba, hani yollarda falan yapıyoruz da ufak tefek, ya yaparım heralde yaa taam yaparım yaparım...:)

:alkis: :alkis:

Debriyaj ve gaz o kadar ;)

niye yapamıycan abii yaa;):) hani bazen ışıklarda beklerken yanımıza bi araba gelir az ileri gider sen gidersin oo gider birbinize bakarsınızz ve ışık yeşil yanar.işte an drag başlamış demekktir.zaten günlük hayyatta karşılaşıyoruzz...bizim yapacağımız bomboş bir yolda(hiçbir tehlikesi bulunmayan) bütün limitleri düzgün bir biçimde kullanarak kalkıpp yürümekk...;)

Arkadaşlar hepinize kazasız belasız iyi eglenceler dilerim. Maddi imkanlardan dolayı gelmem imkansız ama video çekimi yaparsanız büyük bir keyifle izlerim.
Herkese iyi eglenceler, syg.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri