el freni teli kopyu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pınpın
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

pınpın

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar donmasın diye el frenini çekmiyordum dun bi çektim küüt diye bi ses halat koptu bakıyorum ama hiçbiryerde bulamadım nasıl değiştireceğimi .bilen arkadaşlar varsa nasıl değişeceğini resimli anlatırlarsa çoook sevinirim teşekkürler:(

korhan bey el freni teli değişimi ehil kişilerce ve ustalar tarafından değiştirilmelidir. hassas ayarı olan bir işlem. işin ustası değilseniz bence siz değiştirmeye çalışmayın.

korhan bey el freni teli değişimi ehil kişilerce ve ustalar tarafından değiştirilmelidir. hassas ayarı olan bir işlem. işin ustası değilseniz bence siz değiştirmeye çalışmayın.

ya bi ip ucu verseniz yaparımda biraz yardım lazım

Aracı lifte kaldırman gerek. Arka kampanalardan bi halat çıkar elfreninin yakın hizasında birleşerek tek halat olarak içeri el frenine bağlanır. İçeri giren tek halatmı kopuk yoksa digerlerimi kontrol etmen gerek arka ise arka iki lastik çıkıp kampanalar sökülecek.
Alta bakarsan giden halatı görürsün zaten.

Aracı lifte kaldırman gerek. Arka kampanalardan bi halat çıkar elfreninin yakın hizasında birleşerek tek halat olarak içeri el frenine bağlanır. İçeri giren tek halatmı kopuk yoksa digerlerimi kontrol etmen gerek arka ise arka iki lastik çıkıp kampanalar sökülecek.
Alta bakarsan giden halatı görürsün zaten.

eyvallah kardeş sağolasın tek olan halat kopuk o daha basıt galiba demi

vectra b de kampana sökmeye gerek yok. ama eksosu asagıya basman gerek lastıklerını cıkarmalısın koruma sacı var o sacın arkadakı cıvataları sokecen kısacası lıftte olacak iş
not. konu acıyorsun ama aracının modelını yazmadan yardım ıstıyorsun? vectra a mı b mı kac model hıcbır bılgı yok... bu yuzdun cogu konuya yardımcı olmak ısıtyorum. aracım calısmıyorum gec calısıyor dıyo opel astra demıs gelde yardımcı ol dızelmı benzınlımı hangı tıp motor bellı degıl

Son düzenleme:
Çok kolay bi işlemdir servis için..
Eksozu indirmeniz lazım. eksozun ısı koruma sacını da sökeceksiniz.
3 parça el fren teli var hangisi kopmuş bakacaksınız. duruma göre temin eder takarsınız.
el fren telinin gerginlik ayarını da 5 çıt ayarlarsanız mükemmel olur.
şimdiden kolay gelsin.

vectra b de kampana sökmeye gerek yok. ama eksosu asagıya basman gerek lastıklerını cıkarmalısın koruma sacı var o sacın arkadakı cıvataları sokecen kısacası lıftte olacak iş
not. konu acıyorsun ama aracının modelını yazmadan yardım ıstıyorsun? vectra a mı b mı kac model hıcbır bılgı yok... bu yuzdun cogu konuya yardımcı olmak ısıtyorum. aracım calısmıyorum gec calısıyor dıyo opel astra demıs gelde yardımcı ol dızelmı benzınlımı hangı tıp motor bellı degıl

:bir:
ustamında dediği gibi liftte eksoz sarkıtılacak ve koruma sacı sökülecek ,sanırım tetik diye tabir edilen kısım veya tetikteki telin topuzu kopmuştur.

kendi başına yapılacak iş değil ,
ha lift vs varsa ayrı:D

hepinize çoook teşekkürler arkadaşlar gerçekden yardımcı oldunuz

eyvallah kaedaş yazarın bundan sonra inşallah

Geri