El freninin kendini bırakması.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fatisali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: El freninin kendini bırakması.

eketen link' Alıntı:
5M Migros gibi ne ararsan mevcut. Ne tür video istemiştiniz... :)

Forumu Opel mühendislerine hibe edebiliriz artık. Bu forum tamamdır. Arabanın altı, üstü, vitesinin boşu, üçü beşi, kapısı, fitili, cilası, ECU'su incelendi, bitti araba. Astra K için buyrun burdan başlayın. ((:

Garanti Bankası gibiyiz dediğin gibi, başka bir arzunuz? ((:

astraowner link' Alıntı:
redline a kadar gazda versem bırakmıyor ama aracı kaldıracak gibi vites boştayken debriyajı yarım salıp hafif gaz verince salıyor. bu arada motor ve turbonun ömrü için ısıtmak amacıyla gaz vermemenizi tavsiye ederim motor soğukken yüksek devirde çalışır ve 15-20 sn içinde hemen iner o inmeyi yaptıktan sonra hareket etmek sağlıklı ve benzin açısından bile tasarruflu olacaktır

Bu referans noktasından hareket edince debriyaj müşürü saçmalaması gibi görünüyor

GNSpower link' Alıntı:
Forumu Opel mühendislerine hibe edebiliriz artık. Bu forum tamamdır. Arabanın altı, üstü, vitesinin boşu, üçü beşi, kapısı, fitili, cilası, ECU'su incelendi, bitti araba. Astra K için buyrun burdan başlayın. ((:

Garanti Bankası gibiyiz dediğin gibi, başka bir arzunuz? ((:

opel astra ar-ge departmanı halt yemiş yanımızda :)

Benim aracım da düz vites ve bahsettiğiniz durumu denediğimde el frenini salmadığını hatırlıyorum. Ama %100 emin olmak için en kısa zamanda tekrar deneyip sonucunu paylaşırım. Bu arada konuyu dağıtmak istemiyorum ama forumda devir kesici ile ilgili konu bulamadığım için buraya yazacağım. Devir kesici yalnızca otomatik vites araçlarda mı var? Ben araç boştayken redline'a kadar gaz verebildiğimi hatırlıyorum (deneme için yapmıştım bir kez, yoksa özellikle motor soğukken ne kadar zararlı olduğunu biliyorum).

eketen link' Alıntı:
opel astra ar-ge departmanı halt yemiş yanımızda :)

Bilemedikleri birşey olursa bize sorsunlar. ((:

xylent link' Alıntı:
Benim aracım da düz vites ve bahsettiğiniz durumu denediğimde el frenini salmadığını hatırlıyorum. Ama %100 emin olmak için en kısa zamanda tekrar deneyip sonucunu paylaşırım. Bu arada konuyu dağıtmak istemiyorum ama forumda devir kesici ile ilgili konu bulamadığım için buraya yazacağım. Devir kesici yalnızca otomatik vites araçlarda mı var? Ben araç boştayken redline'a kadar gaz verebildiğimi hatırlıyorum (deneme için yapmıştım bir kez, yoksa özellikle motor soğukken ne kadar zararlı olduğunu biliyorum).
evet manuel de yok

xylent link' Alıntı:

Otomatikte devir kesicinin yanı sıra vites kesici bile var. (:

Arabayı pörtletecek manuel vites değişimlerinde direkt "Shift Denied" yazıp bir nevi "Otur ülen aşağı" diyor sürücüye. (:

-Ehehe 6000 devirde 4'ten 3'e düşecem ben. Vites in aşağı.
-Shift Denied.
-Lan sahip benim, ben istersem olur. Sen beni reddemezsin, düşecek dedim düş.
-Shift Denied.
-Düş lan.
-Shift Denied.
-Lan?!
-Denied.

xylent link' Alıntı:
Bir de yakıt kesici olsa iyi olacak sanırım. :D

Kaba ve argo tabirle yalakası olurum. ((:

GNSpower link' Alıntı:
Otomatikte devir kesicinin yanı sıra vites kesici bile var. (:

Arabayı pörtletecek manuel vites değişimlerinde direkt "Shift Denied" yazıp bir nevi "Otur ülen aşağı" diyor sürücüye. (:

-Ehehe 6000 devirde 4'ten 3'e düşecem ben. Vites in aşağı.
-Shift Denied.
-Lan sahip benim, ben istersem olur. Sen beni reddemezsin, düşecek dedim düş.
-Shift Denied.
-Düş lan.
-Shift Denied.
-Lan?!
-Denied.
guzel bi sistem dogan düşünsene ya 5. vıtesle gıderken 2. vıtese gırseydı..
ben denemek ıcın 3 ten 1 e attım gırmedı

Geri