murat bey sıkınttınız %90 lpg den lpg markanız atiker ise lpg beyni boşta akım çekiyor. fabrikasyon beyin sıkıntısı olabiliyor. tavsiyem lpg beyninin akünün artı ucunda direk bağlantı kablosu var. öncelikle akünün artı ucunu sökün ve araya multimetre bağlayın çektiği akıma bakın. muhtemelen 0.60 veya üzerinde bir akım değeri göreceksiniz. sırasıyla artı uçta bağlı olan lpg kablosunu ayırıp aynı ölçümü tekrarlayın ve değere bakın eğer akım değeri düşmüş ise mesela 0.07 veya altında ozaman sıkıntı lpg beynindedir. garantiden değişir. garantisi yok ise lpg beyin ucunu aküden söküp kontağa bağlatın düzelir. bu yazdıklarımı akünün artı ucunda bağlı alarm ve müzik sistemi amfi vs bağlı ne kadar kablo varsa söküp aşamaları tekrarlayın sıkıntıyı kesin çözersiniz. ben siteden bir kaç arkadaşımızın vectralarında aynı sıkıntıyı yaşadığını görmüştüm ve sıkıntıyı çözmüştük. kolay gelsin.
cdx aracı olanlar yada torpidoda cd changer olanların ise orjinal teybi değiştirp başka teyp taktıklarında changer boşta çalışmaya devam ediyor ve akım çekiyor.bu yüzden değişim olunca changerin arkasından soketinide sökün bilginize....
not: aracınızın tam şarj yapmasını istiyorsanız özellikle vectralarda motor gövdesinden akünün eksi ucuna ısıdan etkilenmeyecek kalın bir slikon kablo çektirin.....
:good: birebir canlı şahidi benim 1 seneye yakın süre gezmediğim elektrikçi lpg ci kalmamıştı.En sonunda sırf bu iş için İzmit ten Ankara ya Ethem abimin yanına gittim.Dediği gibi bağlantıyı düzeltti sorun çözüldü...İyiki varsın Mr.Muscle :rakir: