Ben biliyorum ama yazarsam silincek netde buldugum bir yazıyı AYNEN alıyorum
Ortalarda muazzam yalanlar ve oyunlar dönüyor, 11-12 ocak 2015 google da fuat avni diye aratın 3 ay oncesinden PKK ve DHKPC icindeki MİT ajanlarının operasyonlar yapıp halkı galyana getirecekleri ve hatta becerebilirlerse bunları cemaatle ilişkilendirecekleri , ayrıca o zaman henuz cıkmamış olan yeni guvenlik yasasına TEMEL oluşturmak icin bunları MIT icindeki secilmiş adamlar yapılacagı yazılmıştı. Azıcık google ı tırnaklayın bulursunuz. Bu durum bir, durum iki ise, camide bira ictiler dendi , DELİL bulunamadı, IMAM sürüldü, BASORTULU BACIMA İŞENDİ dendi, 1200 kusur saat kamera kaydı incelendi 1 snlik TEK kayıt ve delil bulunamadı, sonra deniyor ki, olaylar esnasında neden EKMEK ALMAYA CIKMIŞ, yaw allah aşkına bu ekmek, cocuk internet kafeye mi gitti, ayrıca CEMEVİ ne sıgınırken kursun yiyen ve sanırsam vefat eden bir adamcagız da vardı, ne oldu ????? BU ülkede birileri oyun CEVİRİYOR ayagına ki zamanında bunu DERİN DEVLET adı altında birimler yapmış enazından öyle dendi bu 12 senede, şimdi bu iş yine birilerince yeniden kurgulanıyor. Bir sag cenahda bir sol cenahdan yapılıyor GİBİ gösteriliyor ki, secim öncesi birseyler olsun devlet BAKIN BU GUVENLIK YASASI SİZLER İCİN demek icin BAHANE OLSUN. Bunu göremeyen sadece KÖRLER SAĞIRLAR, aklı başında mantıklı düşünen ve internetde sadece OKEY oynamayan kesimler bunu görür.
Anlayan anlar anlamayanda mesajımı siler