elektro servo direksiyon hakinda

Merhabalar; Bu sorunu bende yaşıyorum torumer arkadaşım astra g lerde deki çözüm yolu aynı ise açıklayabilirmisiniz rot balans ile çözümleyemedim. Sağa doğru yumuşak sola sert arada birde sağa doğru hasasiyeti var kaçıyor gibi daha önceki ford aracımda yaşamıştım bu tür bir sorun kısa bir süre sonra direksiyondan sesler gelmeye başlamış akabinde bir kazaya neden olmuştu direksiyon boşa çıkmıştı opel araca yeni sahip oldum astra larda bu tür sorun çözümü servisin istediği mevlayı vermemmi gerekiyor kısaca çözümlenebiliyormu yardımcı olursanız sevinirim.

Saygılar

hocam bende kocaelindeyim bnede böyle bi sorun var tam olarak fiyat nedir peki bide kart geçiyomu acaba ?

tamer törümer sorunun çözümü ile ilgili açıklayıcı bilgi verirsen sevinirim.

Uzulerek soylemeliyim ki aramizda karnindan konusanlar da varmis.. Cooook yazik..

biz yanlış yapıyoruz sanki bilgilerimizi sizlerle paylaşmakla millet yaptığı çözümü açıklamıyor ilginç

işi vardır çıkmış olabilir inş gelir anlatır bizde faydalanırız...

Konuyu altı aylık süre geçmişken hortlatayım :) Benim aracımda da aynı sorun çıktı, servis tabii ki tüm sistemin değişmesi gerektiğini söyledi ve fiyat 3.000,00 TL :( başka bir çözüm var mı acaba ?

Geri