bağlama çalıyorum. olur mu...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dogrudur.Uludag Teknik Bilimler MYO bitirdim.Güzel bölüm, işsiz kalma gibi sansın olmuyor.Ben üzerine işletme okudum olaydan uzaklaştım ama meslek olarak düşünüyorsan tavsiye ederim.Bir de Mekatronik diye yeni bir bölüm var, Uludag da olması lazım,konulara ilgiliysen onu da tavsiye ederim.teknikelektronikci' Alıntı:@pzeronero hocam endüstriyel elektronik olarak üniverste olarakmi yaptiniz bnde o bölümü düsünüom üniversitede tavsiye edermisiniz acaba?
teknikelektronikci' Alıntı:burak1987 hocam beni sasirtiniz vala sizdemi elektronikci ciktiniz ? nerden gelio acaba elektroik kaynagi?
sanirim bütün elektronikciler izmirden cikacak
saygilar Teknikelektronikci
pzeronero' Alıntı:dogrudur.Uludag Teknik Bilimler MYO bitirdim.Güzel bölüm, işsiz kalma gibi sansın olmuyor.Ben üzerine işletme okudum olaydan uzaklaştım ama meslek olarak düşünüyorsan tavsiye ederim.Bir de Mekatronik diye yeni bir bölüm var, Uludag da olması lazım,konulara ilgiliysen onu da tavsiye ederim.
aynen abi bende de bi elektro bide akustic(böyle mi yazılıyordu ya)skyeye' Alıntı:Valla bende hem klasik hem elektro gitar var ama çok yeteneksizim.Yıllardır
pek bir gelişme yok...Herşey çok çalışmaya dayanıyo ama ne zaman var ne o kadar heves...
teknikelektronikci' Alıntı:burak_1987 hocam İZMİR MYO FAKÜLTESİ'derken ege mi? 9 eylülmü ?