Elf SPORTI TXI 10W 40 Corsa 2009 1.2 uyumu?

JohanGielen

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba arkadaşlar Elf markalı SPORTI TXI 10W 40 numaralı ürünü almak istiyorum aracım 2009 1.2 easytronic corsa benzinli bundan önce castrol kullanıyordum bu nasıl olur acaba performans kaybı yada problem yaşarmıyım bilgi ve fikirleriniz için şimdiden teşekkürederim

sıkıntı yok kullanabilirsiniz ;) yağın viskoz değerleri değişmediği sürece bir problem yoktur.

kullanıcı kitapcığında araç için kullanılacak yağın yeterlilik değerleri belirtilmiştir.

10w-40 yarı sentetik yağdır. günümüz şartlarında yeterli görünse de bana göre tam sentetik yağ kullanımı daha faydalı ve gereklidir.

ürünün markasından ziyade 5w-40 tam sentetik ürün kullanmanızı tavsiye ederim. soğuk hava şartları için daha akışkan bir yapıya sahiptir.

elf markası olarak konuşacak olursak sonuçta ismi duyulmuş ve popüler motor sporlarında sponsorlukları bulunan bir markadır. kötü olduğunu düşünmüyorum.

kullanıcı kitapcığında araç için kullanılacak yağın yeterlilik değerleri belirtilmiştir.

10w-40 yarı sentetik yağdır. günümüz şartlarında yeterli görünse de bana göre tam sentetik yağ kullanımı daha faydalı ve gereklidir.

ürünün markasından ziyade 5w-40 tam sentetik ürün kullanmanızı tavsiye ederim. soğuk hava şartları için daha akışkan bir yapıya sahiptir.

elf markası olarak konuşacak olursak sonuçta ismi duyulmuş ve popüler motor sporlarında sponsorlukları bulunan bir markadır. kötü olduğunu düşünmüyorum.

peki ustam bir yerde okumuştum bu yağı koyduktan sonra arabası sesli çalışmaya başlamış diye böyle bir ihtimal varmı? birde GM marka ürünler önceden uygundu fiyat olarak şimdi sanki biraz daha pahalı GM yağ mı daha iyidir yoksa teşekkürler

neden yaşayasın...kafan rahat olsun derken biraz erken değiştirin...
elf in deterjan özelliği güzeldir..

Geri