Elinizi tüm içtenliğimle sıkıyorum...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Alper_J
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Elinizi tüm içtenliğimle sıkıyorum...

welllcommee

hosgeldın aramıza .. keyifli forumlar dilerim..

hoşgeldiniz. ehliyetsiz araç kullanmanın etraftan çok sana zararı olurdu yakalansaydın. Ama herşey geride kaldı.Günümüzde ehliyet gercekten manavdan alınacak kadar kolay oldugu için ve egitim verilmedigi için ehliyetsiz araç kullanmanı o kadar da kınamıyorum artık.

Tamamen aynı fikirdeyim. 70-80 yasında kadın gözundeki fer gitmiş hala araba kullanmaya calişiyor. Araba kullanmayı bılmeyıpte ehliyet alanlardan hıc bahsetmıyım bıle...

Türkiye'de sadece sizin kurallara uymanız yetmiyor kural tanımayan ya da dikkatsiz sürücüler için de çok uyanık olmanız gerekiyor.

ևocukluğumdan itibaren trafiğe kapalı alanlarda hep araba kullanırdım. Envai çeşit araç kullanmıştım amcalarımın sayesinde de. Ehliyetimi aldım kendimi çok iyi sürücü olarak görürdüm. 5 yıl geçti geriye dönüp baktığımda hiçbirşey bilmiyormuşum, artık olgunlaştım dedim. ևevremde de kullandığımız araçlar itibari ile oldukça iyi bir sürücü olarak nitelendirilirdim. Bir 5 yıl sonra ileri sürücülük gibi kendimize cilalarda attıktan sonra tekrar baktığımda asıl şimdi olgunlaştım, eskiden birşeyden haberim yokmuş dedim. Bu böyle 18 yıl oldu. şimdi geriye dönüp bakıyorum ve şimdikine göre hiçbirşey bilmiyormuşum diyorum. Tek fark şimdi olgunlaştım değil, bakalım zamanla daha neler öğreneceğiz diyorum. :)  Yani hiçbir zaman usta bir sürücü olmadığınızı, olamadığınızı, herşeyin bir anda gerçekleşebileceğini ve yaşadıkça öğrenildiğini anlıyorsunuz. O yüzden genç arkadaşlarıma nacizane tavsiyem asla kendinize güvenmeyin ve tedbiri elden bırakmayın. En azından aracınızı lifte kaldırdıklarında rot burçlarına bakın ve parmak kadar bir demirin isterse başımıza neler açabileceğini düşünün. :)

Emre cok faydali bi paylasim olmus sonuna kadar katiliyorum hayatimiz incecik bir demirin ucunda dedigin gibi.

Geri