geçmiş olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Birdaha olmasın aman ya dikkat et sonra bizimle kim uğraşırEmreee abiii sana ayrıca teşekkür ederim..oldumu?
evet yaa uzun bir ayrılık oldu...ama iyi oldu..
hane bize teşekkür yok mu biz de yazdık birşeyler... şaka şaka aramıza tekrar dan hoşgeldin.seni özlediydik be...
Arkadaşlar hepinize çooook çok teşekkür ederim..Şükür iyiyim şimdi ama hastane ortamı dahada gerdi benii yok böyle birşey dayanamadılar attılar beni hastaneden erken taburcu oldumSerkan sana gelince evet sana göndericeğim börekleri yedim ve üstelik kendim yapmıştım iyiki yemişim yoksa şuan benim yerimde garajcıların hepsi hastanede olurdu
neysee Allahım a şükür ayaktayım sizi hiç bırakırmıyım öylece biliyorum bensiz geçmedi günleriniz farkındayım..hepinizi çok sevdm bikere daha...Serkan_61 canım arkadaşım sana ayrıca teşekkür ediyorum Vede Aykalcığıma sağolsunlar beni yanlızz bırakmadılar....
Senin yüzünden kovuldum hastaneden zatensen gittin ardından attılar beni..haa buarada kıskanç hemşirenin sana selamı var..seni gördükten sonra rahatladı kız cağız..yanlış anladı bende acıdım renk vermedim